فرآیند تایید محتوا چیست

فرآیند تایید محتوا چیست ; امروزه تأکید زیادی در زمینه سئو بر روی تولید محتوا است. در این بین تایید محتوای تولید شده توسط گوگل نیز امری مهم و حساس به حساب می آید. در واقع تولید محتوا به تنهایی نمی تواند باعث بهبود سئو شود و محتوای تولید شده توسط شما باید توسط موتور های جست و جو نیز تایید شود.

اصول فرآیند تایید محتوا

این مواردی که قراره گفته بشن رو به موضوع سایت خودتون بسط بدین. موضوع و محور فعالیت هر سایت متفاوته. بعضی از وبسایت ها درباره آشپزی مینویسن، بعضی‌ها حول تکنولوژی فعالیت دارن و بعضی دیگه اخبار روزانه کشور رو نشر میدن. اما پایه اصلی مراحل تایید محتوا یکی هست. پس میشه اینها که این پایین لیست کردم رو به همه نوع محتوا تعمیم بدیم.فرآیند تایید محتوا چیست

  • پیش از انجام هر کاری باید یک برنامه طولانی مدت برای تک تک مراحلی که قراره انجام بدین، داشته باشین.
  • قبل از شروع به نوشتن، باید یک برنامه و روش برای تایید صحت موضوع‌هایی که قراره روی اونها مانور بدین در نظر بگیرین.
  • تایید کردن یک فرآینده. باید دقت داشته باشین که مسیر تایید هر موضوع با موضوع دیگه‌ای متفاوته.
  • زمانی که قراره روی یک منبع کار کنین، باید منبع و بعد محتوای ارائه شده از اون منبع رو تایید کنین.
  • هرگز محتوایی رو از جایی بدون ذکر منبع برندارین یا بهتره بگیم ندزدینش!
  • به هر منبعی اعتماد نکنین. حتی منابع دسته اول یا لینک‌هایی که در صفحات اول به نمایش درمیان. بهترین منابع هم امکان وجود دستکاری رو دارن یا ممکنه نادرست باشن. چون بعضی مقالات بر اساس احساسات یا دیدگاه‌های محدود شکل میگیرن.
  • در طول مدت زمان پیدا کردن یک منبع مناسب، همیشه این سؤال رو از خودتون بپرسین و منبع رو به چالش بکشین: “از کجا این رو میدونین؟”.
  • اون چیزی که بعضی منابع رو معتبر میکنه، عکس‌ها، فیلم‌ها و مستندات هستن. مستندات هر سایت یا منبع رو بررسی کنین.
  • از خودتون همیشه سؤال بپرسین که “آیا من به اندازه کافی در مورد این مطلب میدونم تا بتونم تاییدش کنم؟” در فرآیند تایید محتوا این پرسش خیلی اهمیت داره. به این دلیل که بعضی مباحث اونقدر پیچیده هستن که هر کسی توانایی تایید اونها رو نداره. یا بعضی از مباحث مربوط به فرهنگ و اخبار منطقه‌ای خاص میشن.
  • هیچوقت تنهایی عمل نکنین. همیشه با تیم پیش برین.فرآیند تایید محتوا
فرآیند تایید محتوا چیست

تایید محتوا تولید شده توسط کاربر

با این فرض شروع کنین که محتوایی که تولید شده ممکنه نادرست، باز نشر شده، متفاوت با متن اصلی، یا کپی شده باشه و یا هر مشکل دیگه‌ای به این صورت. هنگام بررسی فرآیند تأیید محتوا تولید شده توسط کاربر یا همون UGC این مراحل رو دنبال کنین:

  1. منبع اصلی و محتوا رو شناسایی و تایید کنین (از جمله مکان، تاریخ و زمان تقریبی).
  2. منبع رو به چالش بکشین و ارتباط مستندات موجود رو پیدا کنین.
  3. برای استفاده از محتوا (عکس، فیلم، صدا) از نویسنده یا تولید کننده اون محتوا اجازه بگیرین.

همیشه اطلاعات مربوط به آپلود کننده‌ها رو جمع آوری کنین. قبل از تماس و پرسیدن مستقیم از اونها که آیا سازنده محتوا هستن یا نه یا چقدر از صحت محتوا اطلاعات دارن و مطمئن هستن، حتی الامکان ابتدا خود شما مطلب رو تایید کنین.

تایید محتوا و مواردی که هیچ وقت تایید نمی شوند.

 در سال های اخیر یک از مواردی که بسیار پر مخاطب بوده است ولی در نتایج جست و جوی گوگل به خوبی آن‌ها را نشان نداده است مربوط به سایت های دانلود فیلم می باشد. گوگل سایت های خارجی مربوط به دانلود فیلم را که از قانون کپی رایت موجود در کشورهایشان پیروی نمی کنند مسدود کرده در نتایج جست و جوهای خود نشان نمی دهد.
همچنین سایت های مخرب و مخالف قوانین بین الملل نیز در نتایج جست و جو های گوگل نشان داده نمی شود. در واقع محتوای این سایت ها تایید محتوا گوگل را دریافت نکرده اند و به همین دلیل در جستجو های گوگل اثری از آن‌ها نشان داده نمی شود. البته ممکن است محتوای این سایت ها در موتور های جستجوی دیگر به خوبی نشان داده شود اما گوگل به عنوان بزرگترین و مهمترین موتور جست و جوی دنیا سیاست های خاص و بعضاً سخت‌گیرانه ای در زمینه تایید محتوا دارد.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

تولید محتوای فروش لباس

تولید محتوای فروش لباس

تولید محتوای فروش لباس ; با فراگیر شدن استفاده از اینترنت در سال های اخیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.