دور همی از نوع دیجیتال مارکتینگ

فروش و بازاریابی در دنیای اکنون با بیشترین فاصله از سنت ها و روش های قدیمی، پا به عرصه جدیدی گذاشته است. بازاری که با عرضه انبوه فروشندگان و تغییر سلیقه مشتریان رو به رو است. تبلیغات به سبک قدیم دیگر تنها وسیله رشد یک شرکت به حساب نمیاید. کسب اعتماد در بین مشتریان قبل و بعداز فروش نیازمند یک تیم فروش ماهر است. گزارش های اقتصادی حاکی از آن است که یکی از تاکتیک های فروش در بازار رقابتی امروز ، کار تیمی است. دورهمی افراد خبره در گروه، سنگ بنای توسعه و طرح ریزی است.

سنگ بنای یک تیم بازاریابی خوب چیست؟

تیم بازاریابی با تکیه بر فرهنگ اولیه کار گروهی مشخصاتی از جمله:صداقت،خلاقیت و شخصیت کاری را بروز می دهد. اولین اقدام در اندازه گیری کارکرد تیم فعلی، اندازه گیری میزان تعامل تیم با مشتریان قبل و بعد از فروش است. تیم فروش با توجه به علاقه به گسترش ارتباط با مشتریان می پردازد. فرهنگ ثانویه که همچون یک داروی انرژی زا به تیم تزریق میشود شامل : انعطاف پذیری، پشتکار و جاه طلبی.

قرار دادن همه این عناصر در کنار هم، یک برآیند کلی از آینده کسب و کارتان به شما می دهد. یک تیم گروهی قوی، افراد قوی را به سمت شما جذب میکند.

چطور تیم بازاریابی مان را رتبه بندی کنیم؟

در زمان استخدام اعضای تیم فروش، به توانایی و مهارت های آنها دقت کنید تا بتوانید مسئولیت های مرتبط با هر توانایی را بطور منسجم مابین آنها تقسیم کنید. اولین مرحله در ارزیابی تیم اندازه گیری میزان تعامل هر یک از اعضا با یکدیگر و همچنین با مشتریان است. تعامل قویتر به افزایش اعتماد می انجامد.

همانطور که میدانید در دیجیتال مارکتینگ ، فروش تنها جزئی از هدف شناخته میشود. نزدیکی روانی هر یک از اعضا و مکالمه مستمر به تعامل بیشتر و در نتیجه تیم قویتر منجر میشود. در انتخاب اعضای تیم روند پایین به بالا را انتخاب کنید. به عنوان مثال، ابتدا اعضای تیم را استخدام کنید . سپش به دنبال سرپرست همه فن حریف برای تیم بگردید تا بتواند ضعف های تیم را پوشش دهد.

نگران وضعیت فعلی تیم فروش خود نباشید. بعد از ارزیابی میتوانید زمانی را برای آموزش، کتابخوانی و تیم پروری معین کنید. از این طریق میتوانید تیم را بزرگ کنید.

تاثیر تیم فروش در دیجیتال مارکتیگ

در دنیای پر رقابت امروز، کسب و کاری میتواند پیروز میدان باشد که در خط مقدم از نیروهای حرفه ای استفاده کند. اعضای حرفه ای تیم فروش نه تنها تاثیر مثبت روی فروش دارند بلکه برای شرکت و یا سازمان ارزش و ثروت آفرینی می کنند. یک نیروی با انگیزه نه تنها برنامه ریزی دقیقی برای رسیدن به هدف دارد بلکه سایر اعضا را نیز برای رسیدن به هدف تشویق میکند. بعضی از مدیران بر این باورند که این انرژی درونی و ذاتی افراد است که آنها را در عرصه فروش موفق میکند.

ویژگی های یک تیم خوب

یکی از ویژگی های شخصیتی که در هنگام استخدام کارکنان باید به آن دقت کنید، میزان اشتیاق آنها به کار است. از این گزینه به راحتی رد نشوید. افراد مشتاق انگیزه زیادی را در بقیه کارکنان ایجاد میکنند. شور و علاقه آن ها باعث میشود، خود را به چالش بکشند و لذات شخصی را در کار خود جستجو کنند. افراد مشتاق به دنبال بهترین راه برای انجام کارهای خود هستند، نه راحت ترین راه.

1 – آماده برای خلق ایده جدید

به عنوان یکی از اعضای تیم بازاریابی خلق ایده یک عنصر اصلی به شمار میرود. کسی که بتواند برای رفع نواقص و جذب مشتری های بیشتر راه حل های متفاوت و جدید خلق کند. این افراد تنها با جواب دادن به یک پرسش تکراری شناسایی میشوند. زمانی که در یک مصاحبه شما یک سوال پرتکرار را از چنین شخصی بپرسید، متوجه خواهید شد که او تمایل به متفاوت فکر کردن دارد.

2 – تلاش برای پیگیری امور

ترکیبی از ویژگی های شخصیتی بهمراه تجربه و تخصص میتواند بهترین فرد را برای تیم شما فراهم کند. یکی از ویژگی های شخصیتی تاثیر گذار در تیم فروش شما، میزان کنجکاو بودن فرد است. کنجکاوی تا رسیدن به جواب موردنظر، میتواند بسیاری از مسائل فروش را تا خط پایان هدایت کند.

3 – نتیجه محور بودن

خلق ایده جدید و پیگیری کلیه امور تنها زمانی جوابگو است که به نتیجه برسد. از آنجاییکه این افراد خود را پاسخگوی کلیه امور محول شده به خود میدانند، نیازی به نظارت ندارند.

هنر شما بعنوان کارفرما انتخاب افرادی است که در زمینه شغلی خود اثر بخش باشند. مصاحبه رفتاری بهمراه سوالات چالش آور میتواند بهترین گزینش برای تکمیل تیم فروش شما باشد. این بدین معنی نیست که شخصی را استخدام کنید که هیچ اشتباهی نکرده باشد .اینکه از آن اشتباه چه درسی گرفته باشد بیشتر اهمیت دارد. ساخت یک کسب و کار عالی در دنیای دیجیتال مارکتینگ نیازمند بررسی در تک تک مراحل آن است .

 

درباره‌ی homauni homauni

به عنوان نویسنده محتوا در سایت ایران تبلیغ فعالیت دارم

همچنین ببینید

جذب مشتری بالقوه

چگونه مشتری بالقوه جذب کنیم

چگونه مشتری بالقوه جذب کنیم ; تسلط بر حفظ مشتری نکته کلیدی در سلامت تجارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.