بازاریابی برونگرا

بازاریابی برونگرا ; بازاریابی برونگرا یا اوتباند مارکتینگ، در واقع همان متدلوژی است که به صورت پیش‌فرض آن را به عنوان بازاریابی و تبلیغات می‌شناسیم. در واقع، بازاریابی Outbound نام دیگری برای بازاریابی سنتی است. در واقع بشر برای سالیان دراز بدون این‌که متوجه باشد به روش outbound بازاریابی کرده است.

مفهوم بازاریابی برونگرا یا Outbound Marketing چیست؟

بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) همان بازاریابی سنتی است که کسب‌وکارها با روش‌های مختلف به دنبال مشتریان می‌روند، به آن‌ها پیام می‌دهند یا تلفن می‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند که از محصولاتشان خرید کنند. در این روش محصولات یا خدمات هر شرکت بسیار سریع بین دهان‌ها می‌چرخند و معروف می‌شوند. بازاریابی برونگرا

چه کسب و کارهایی بهOutbound Marketing احتیاج دارند؟

تا اینجای کار شاید درباره بازاریابی برونگرا دچار تردیدهایی شده باشید. آیا تفاوت‌های اوتباند و اینباند باعث می‌شود که مدل اینباند مدل بهتری باشد؟

پاسخ، همیشه مثبت نیست!

بازاریابی اینباند روش جدیدتری نسبت به بازاریابی برونگرا است. اما این موضوع به معنی از رده خارج شدن این روش نیست.

در حقیقت، یک استراتژی بازاریابی خوب شامل هر دو نوع متدلوژی برونگرا و درونگرا خواهد بود.

به عبارتی دیگر گاهی در مراحلی از کار نیاز به این خواهید داشت که از روش‌های اوتباند استفاده کنید. مهم‌ترین مزیت اوتباند مارکتینگ این است که می‌تواند در زمان کوتاهی شما را به تعداد زیادی از مردم معرفی و از این طریق «آگاهی» ایجاد کند. این ویژگی به‌خصوص زمانی که بخواهید کمپینی را اجرا کنید بسیار به کار شما خواهد آمد و می‌توانید طی چند هفته تعداد زیادی مشتری جدید پیدا کنید؛ البته نتیجه نیز به میزان هزینه‌ای که صرف می‌کنید بستگی دارد!

به‌طور کلی هنگامی که می‌خواهید متدولوژی مارکتینگی انتخاب کنید، باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

بازار و مشتریان

مشتریان ایده‌آل شما چه کسانی هستند و معمولا به چه شیوه‌ای برای نیاز خود خرید می‌کنند؟ برای یافتن راه‌حل مشکلاتشان از چه راهی استفاده می‌کنند؟

برای این که دید بهتری داشته باشید می‌توانید به روش کار رقیبانتان هم نگاه کنید.

اهداف

هدف شما از داشتن این استراتژی چیست؟ آیا می‌خواهید ترافیک بیشتری روی وبسایت بیاورید یا فقط درباره برندتان آگاهی ایجاد کنید؟

به یاد داشته باشید که اینباند مارکتینگ گرچه آثار بلند مدتی دارد، یک شبه به نتیجه نمی‌رسد. پس بهتر است برای ماه‌های ابتدایی کارتان یک استراتژی اوتباند هم داشته باشید.

تفاوت بازاریابی برونگرا و درونگرا چیست؟

همان‌طور که گفتیم بازاریابی برونگرا یا Outbound Marketing زمانی است که شرکت‌ها برای آشنا کردن مخاطبشان با محصولات و خدمات خود، از شرکت بیرون می‌روند و محصولاتشان را در بیرون از کسب‌وکار خود عرضه می‌کنند.بازاریابی برونگرا چیست
اما بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing به حالتی گفته می‌شود که مشتریان خودشان بر اساس نیاز و خواسته‌ای که دارند به سراغ آن خدمت یا محصول خاص می‌روند. بر این اساس اگر مشتری یا مخاطب به آن محصول علاقمند شود آن را می‌خرد. مثل حالتی که در آن با تولید محتوا یا بهره‌گیری از ترفندهای شبکه‌های اجتماعی، نام برند خودتان را به گوش مخاطبان می‌رسانید و آن را معروف می‌کنید، سپس مشتری بر اساس علاقه و خواست خود به خرید محصول یا خدمتتان اقدام می‌کند.
بازاریابی درونگرا مخالف بازاریابی برونگرا است. معمولا هزینه‌های بازاریابی برونگرا بیش از بازاریابی درونگرا است و از سوی دیگر با اتخاذ استراتژی‌های بازاریابی درونگرا بهتر می‌توان نتایج را دنبال کرد و متوجه راه‌های بهتر بازاریابی شد.
از آنجایی که در بازاریابی درونگرا مخاطبان به سمت شما می‌آیند در نتیجه می‌توانید متناسب با نیاز آنها محتوا داشته باشید و از طرف دیگر می‌دانید که این افراد سرنخ‌های خوب و باکیفیت‌تری هستند.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.