اهمیت برندسازی برای استارت آپ ها

یکی از اشتباهات استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپا و کوچک، عدم توجه به مقوله مهم بازاریابی و برندسازی است. ذهنیت اکثر افرادی که به تازگی وارد بازارکار شده‌اند این است که بازاریابی و برندینگ هزینه های بالایی دارد که تقبل این هزینه ها، از عهده آنها خارج است. البته در راه اندازی یک استارت آپ، تدارکات، استخدام کارکنان، امور مالی، حمل و نقل، تحویل محصول و غیره بسیار مهم است، ولی اطمینان داشته باشید که بازاریابی و برندسازی علمی و مختص محصول یا خدمات شما در موفقیت نهایی شما، بسیار مهم است. در ضمن امروزه روش‌های ارزان زیادی برای تبلیغات و برندینگ محصول یا خدمات شما وجود دارد. توصیه ایران تبلیغ به شما این است که برندینگ را جدی بگیرید. برای درک اهمیت بیشتر و بررسی مراحل بازاریابی و برندسازی برای استارت آپ ها با ما همراه باشید. چرا بازاریابی و برندسازی برای یک استارت آپ مهم است؟

دلایل اهمیت بازاریابی، تبلیغات، برندسازی برای یک استار ت‌آپ

به طور باورنکردنی برندسازی برای همبستگی داخلی شرکت، گسترش خدمات مشتری و درنهایت موفقیت کلی شرکت اهمیت دارد.! ایجاد هویت، خارج نشدن از ماموریت و مسیر موفقیت شرکت، نمایش یک چهره با تجربه از شرکت،!ارتباط ماندگار با مشتری و وفاداری مشتری و در نهایت موفقیت یک شرکت نوپا از مزایایی یک برندینگ مناسب!و حرفه ای برای کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان محسوب می شود.

1- ایجاد هویت سازمانی

بازاریابی برای یک کسب و کار نوپا یا استارت آپ و برندینگ محصولات و خدمات از جمله مولفه های اصلی توسعه یک شرکت است، زیرا که کمک می کنند که استارت آپ هویت و شخصیت منحصر به فرد خود را داشته باشد. برندسازی برای یک شرکت بیش از طراحی یک لوگو برای شرکت است بلکه برند یک شرکت، تمام شخصیت آن شرکت است. بدین ترتیب انتخاب و تبلیغ برند، یک شرکت را قادر می سازد ارزش‌های اصلی و روش کار خود را بیان کند، که منجر به هماهنگی و سازماندهی به ماموریت شرکت می شود. چشم انداز روشن می‌تواند به تضمین موفقیت یک استارت آپ کمک کند؛ چرا که شرکت را مجبور می کند که اهداف خود را به روشنی بیان کند و مسیر موفقیت خود را به خوبی طی کند.

2- ثبات در مسیر پیشرفت و عدم تخطی از استانداردها

برندسازی برای مسابقه با رقبا نیست بلکه برای خارج نشدن شما از مسیر موفقیت است، این اهمیت دارد که چه چیزی شما را منحصر بفرد می سازد، اگر بر روی ارزش‌های خود تکیه کنید در نهایت شما برنده میدان خواهید بود.

اهمیت برندسازی برای استارت-آپ‌ها

بازاریابی و بردینگ استارت آپ به شما کمک می کند،!بدون در نظر گرفتن رقبا، مسیر موفقیت خود را به خوبی طی کنید و!برای رقابت با رقبا، از مسیر خود خارج نشوید، همین امر باعث می‌شود اعتماد مشتری جلب شود،!یک مشتری بعد از سال‌ها تفاوت برند شما را حس می‌کند.!احساس ثبات و اطمینان زمانی به وجود می آید!که برند یک مسیر مشخص را با استانداردهایی!که توسط آرمان و خط مشی برند تعیین می شود، طی کند.

فرموله کردن و استانداردسازی هویت برند مستلزم آن است که یک شرکت نوپا،!تحقیقاتی را در زمینه مشتری و بازار هدف انجام دهد.!این موضوع به شرکت‌ها کمک می کند!که مشخصه بارز محصول یا خدمات خود را درک کنند و گپ یا شکاف‌های موجود در!بازار را با توجه به توانایی های خود درک و درصدد پوشش دادن آنها برآیند.!این توانایی منجر به میزان فروش بالایی از محصولات و خدمات شما می شود!که مشتری های جدیدی را به شما معرفی می کند، این مشتری ها!به دنبال محصول خاص یا خدماتی هستند که توسط استارت آپ ارائه می شوند.

3- نمایش یک چهره با تجربه از شرکت

ایجاد یک برند و هویت تجاری به مشتری اطمینان می دهند!که شرکت شما تجربه کافی را دارد و به اصطلاح شما “کاربلد” هستید.!استانداردسازی دقیق یک برند که با اهداف، باورها و ارزش‌های آن برند منطبق باشد،!نشانگر سرمایه‌گذاری آن شرکت در ماموریت و محصول یا خدمات خود است.!با دیدن یک تبلیغ، یک بنر تبلیغاتی یا!حضور یک شرکت در نمایشگاه، میزان اعتبار و تجربه آن برند در ذهن ما شکل می گیرد.

4- ارتباط با مشتری و وفاداری

اهمیت برندسازی برای استارت-آپ‌ها

برندها بر اساس تعریف خود، با معنای وفاداری در میان مشتری شناخته می شوند، به عبارت دیگر اگر می خواهید!در ذهن مشتری جایگاهی داشته باشید و در خاطر مشتری بمانید باید برندسازی کنید، بدون برندسازی، وفاداری مشتری هم معنایی ندارد، چون مشتری به برندهای دیگری اعتماد دارد.!امروزه می توانیم با قدرت بگوییم که ذهن بسیاری از مشتری‌ها درگیر برندهای مختلف است و دلیل اصلی خرید محصول یا خدمات شناخته شدن یک برند است، در برخی از موارد مشاهده می شود!که فقط به دلیل برند بودن برخی از محصولات، مشتری خرید می کند، با!اینکه می داند شاید کیفیت یک محصول دیگر، بهتر باشد.

هر روز مصرف کنندگان با هزاران نام مختلف شرکت ها، برندها و آگهی‌های تبلیغاتی بمباران می‌شوند.!برای جذب مصرف کننده یک کسب و کار نوپا باید خود را برای ساختن یک کمپین بازاریابی منحصر به فرد به چالش بکشد. در کل، مهم است که یک استارت آپ!در فرایند بازاریابی و برندسازی به دنبال میانبر نباشد!و صبر و حوصله فراوانی را برای رسیدن به مقصود و یک برند خوب صرف کند.

کلام آخر

هیچ شکی وجود ندارد که بازاریابی و برندسازی، یکی از بزرگترین مشکلات پیش روی یک شرکت نوپا محسوب می شود.!با این حال برندسازی برای استارت آپ نیز بدون شک، یکی از مهمترین کلیدهای موفقیت این شرکت ها است.!این موضوع نه تنها به شرکت کمک می‌کند که از مردم جدا نشود،!بلکه باعث وفاداری مشتری و ایجاد هماهنگی و ثبات قدم در ماموریت شرکت خواهد شد.

ولی برندسازی و بازاریابی چه هزینه هایی برای ما دارد؟ اگر می خواهید بدانید کدام روش ارزان ترین روش تبلیغ برای برند شما محسوب می شود. مطلب ارزان ترین تبلیغ برای استارت آپ ها را مطالعه فرمایید.

درباره‌ی توحید رحیمی

از زمانی که یادم می آید برای خودم داستان می نوشتم، خاطرات روزمره، داستان های علمی تخیلی و هر چیزی که در ذهنم و زندگیم اتفاق می افتاد، با پیشرفت اینترنت و فضای مجازی فهمیدم که چقدر راحت می شود با دیگران ارتباط برقرار کرد، حتی درآمدهای بالا داشت، این شد که یک نویسنده وب شدم، احساس می کنم نویسندگی بهترین شغل دنیاست.

همچنین ببینید

جذب مشتری بالقوه

چگونه مشتری بالقوه جذب کنیم

چگونه مشتری بالقوه جذب کنیم ; تسلط بر حفظ مشتری نکته کلیدی در سلامت تجارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.