استفاده از ابزار KWFinder

استفاده از ابزار KWFinder ; یکی از ابزارهایی است که با استفاده از آن می‌توانید کلمات مرتبط با کسب و کار خود را پیدا کنید. این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا 2 بار در روز کلمات کلیدی خود را جستجو کنید. اما برای اینکه جستجوهای بیشتری داشته باشید، لازم است که حساب کیورد فایندر خریداری کنید. البته اگر هدف شما فقط تبلیغات گوگل است، اینکار لازم نیست. چرا که ابزار خود گوگل هر آنچه بخواهید را به شما خواهد گفت.

این ابزار هم می‌تواند لیستی از کلمات مرتبط و مشابه با کلمه مورد نظرتان را در اختیار شما قرار دهد. همچنین می‌تواند میزان رقابت یک عبارت کلیدی در تبلیغات گوگل و تعداد جستجوی ماهیانه کلمات کلیدی را هم مشخص کند.

یکی از مهم ترین مراحل برای سئو سایت انتخاب کلمه کلیدی مناسب است زیرا اگربه درستی این کار را انجام بدهید می توانید به راحتی از رقیبان خود پیشی گرفته و همچنین با قرار گرفتن در نتایج اولیه سرچ گوگل برای خودتان اعتبار زیادی را کسب می کنید و یک سایت بهینه شده خواهید داشت

برای انتخاب کلمه کلیدی مناسب ابزارهای آنالیز زیادی وجود دارد از جمله ابزار KWFINDER به کمک این ابزارمی توانید عبارات را تجزیه و تحلیل کنید وبهترین کلمات مشابه را تشخیص بدهید.استفاده از ابزار KWFinder

استفاده از ابزار KWFinder

البته ناگفته نماند که ابزار KWFINDER علاوه بر کلماتی که شما برای آنالیز به آن می دهید، خودش نیز لیستی از کلمات کلیدی مشابه و مرتبط را به همراه درجه سختی و آسانی و اندازه رقابت، در اختیار شما قرار می دهد.

با ابزار KWFINDER می توانید وضعیت رقیبان را با در نظر گرفتن معیارهای تعدا لینک، Moz Rank، میزان مشارکت آن ها در شبکه های اجتماعی فیسبوک و گوگل پلاس را مشاهده کنید.

ابزار KWFINDER آنلاین و به صورت رایگان است البته نسخه پولی هم دارد اما تفاوت این دونسخه با یکدیگر در چیست درنسخه پولی این ابزار امکانات و اطلاعات دقیق تر و جامع تری را در اختیار شما قرار می دهد

و در نسخه رایگان به شما اجازه می دهد که در روز حداقل 4 کلمه کلیدی را آنالیز کنید به این معنا که به مدت ده روز به صورت رایگان می توانید در هر روز 4 کلمه کلیدی را تحلیل کنید یعنی در پایان ده روز 40 کلمه را آنالیز کرده اید.

ولی اگر قصد دارید که تعداد بیشتری کلمه را تحلیل و آنالیز کنید باید حتما اکانت ایجاد کنید و حتی می توانید اکانت خود را به نسخه پولی نیز تغییر و ارتقا بدهید یک راه دیگر هم این است که شما چندین اکانت ایجاد کنید و از هر کدام به مدت ده روز استفاده کنید.

نحوه ی ایجاد اکانت و استفاده از ابزار KWFinder

برای ایجاد اکانت در ابزار kwfinder این آدرس www.kwfinder.com را در مرورگر خود تایپ کنید در صفحه ایی که برایتان نمایش داده می شود اگر شما کلمه کلیدی را تایپ کنید برایتان پیغام می فرستد که اکانت ایجاد کنید اولین اقدام شما این است که باید بر روی گزینه create new accont کلیک کنید تا فرم ایجاد اکانت در اختیارتان قرار بگیرد

بعد از اینکه اطلاعات خود را به دقت وارد کردید یک کد تائیدیه به ایمیل شما ارسال می گردد روی آن کلیک کنید تا مراحل تائید شدن اکانت شما از سمت ابزار kwfinder پذیرفته و کامل شود و وارد صفحه آنالیز کلمه کلیدی بشوید.

در مرحله بعدی شما باید موقعیت مکانی و زبان خود را انتخاب کنید چیزی دیگری که در صفحه باید به آن اشاره کنیم و جود دو سربرگ است که یکی مربوط به جستجوی کلمه کلیدی search by keyword می باشد که کشور ایران را پشتیبانی نمی کند اما می توانید در بخش مربوط به زبان، زبان فارسی را انتخاب کنید.

سربرگ دیگر مربوط به بررسی نام دامنه است search by domain است که URL انگلیسی را پشتیبانی می کند یعنی اگه دامنه سایت شما به زبان فارسی باشد نتایج را برایتان نمایش نمی دهد.

اگر هدف شما پیدا کردن کلمات کلیدی است که رقیبان شما با آن ها امتیاز مثبت از سمت گوگل گرفته اند می توانید از سربرگ search by domain کمک بگیرید شیوه کار به این شکل است که بعد از وارد شدن به این قسمت باید آدرس URL رقیب خود را تایپ کنید و بعد از انتخاب کردن یک لوکیشن برای خود بر روی علامت که به شکل فلش است کلیک کنید تا نتایج را برای شما نشان بدهد.

بررسی بخش های مهم و کاربردی در استفاده از ابزار KWFinder

در پنجره باز شده که مربوط به پارامترهای کلمه کلیدی است در سمت چپ صفحه لیستی از کلمات مرتبط با کلمه ایی که شما انتخاب کرده اید را برایتان فهرست کرده و به نمایش گذاشته است.استفاده از ابزار KWFinder

:Trend تاریخچه جستجوی ماهانه کلمات، در طی دوازده ماه گذشته را در اختیارتان قرار می دهد.

Search : میانگین حجم جستجو را در طول دوازده ماه را به نمایش می گذارد یعنی کلمات را براساس حجم جستجو برایتان مرتب می کند

CPC : هزینه متوسط در هر کلیک را مشخص می کند یعنی می توانید برآورد کنید برای قرار گرفتن در رتبه بالا هزینه استفاده از هر کلیک چقدر است

PPC : میزان سطح رقابت برای استفاده از کلمه مورد نظر را نشان می دهد یا به عبارتی می توان گفت میزان رقابت در تبلیغات کلیکی را مشخص می کند

KD : درجه سختی کلمه کلیدی را نمایش می دهد و بر اساس رقابت بر سر این کلمه، عددی که نماینگر درجه سختی است را برایتان مشخص می کند.

Keyword Difficuity : این گزینه در سمت راست قرار دارد و میزان سختی عبارت را نشان می دهد اطلاعاتی در باره کلمه کلیدی موردنظر شما را مشخص می کند به بیان ساده تر میزان سختی کلمه را نشان می دهد.

SERPOVERVIEW : شما می توانید در این قسمت با توجه به کلمه کلیدی که جستجو کرده اید وضعیت رقیبان خودتان را مشاهده کنید این قسمت خیلی شفاف به شما نشان می دهد که کدام سایت ها برای این کلمه در بهترین رتبه ها قرار گرفته اند شما به وسیله این قابلیت می توانید به راحتی رقیبان خود را تجزیه وتحلیل کنید و در راه رسیدن به هدفتان بهتر گام بردارید.

Monthly searches : این قسمت که به آن روند ترند کلمه می گویند می تواند میزان جستجو در ماه های اخیر را برایتان مشخص کرده و به نمایش درآورد.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.