وضعیت درآمد طراح سایت در جهان و ایران

وضعیت درآمد طراح سایت در کشور های خارجی چقدر است؟ اولین های حوزه طراحی سایت چه کسانی هستند؟ چه کسانی نقش برجسته ای در طراحی سایت داشته اند؟

 

وضعیت درآمد طراح سایت در جهان

شما می توانید برای شرکت های طراحی وب یا در بخش های فناوری اطلاعات سازمانهای بزرگ دولتی و شرکت های خصوصی و یا به طور مستقل کار کنید. اگر در یک شرکت مشغول باشید، می توانید تا سمت های مدیریت تیم طراحی یا مدیر محتوای سایت پیشرفت کنید و با کسب تجربه بیشتر می توانید برای خود در این حوزه کسب و کاری راه اندازی کنید.

امروزه با رشد روز افزون کامپیوتر و شبکه های کامپیوتری که بزرگترین آنها اینترنت است و استقبال بسیار زیاد مردم، شرکت ها و همچنین دولت ها از این پدیده قرن جدید، لذا می توان انتظار داشت تمامی مشاغلی که به نحوی با کامپیوتر و اینترنت سر و کار دارند، در دهه آینده رو به رشد باشند.

در حال حاضر اکثر قریب به اتفاق وزارت خانه ها و سازمان های دولتی دارای وب سایت رسمی می باشند و اطلاعات خود را از این طریق به مردم و شهروندان ارائه می کنند. این وب سایت ها به سه طرح ممکن است طراحی شده باشند : اول اینکه واحد انفورماتیک سازمان مورد نظر این سایت را طراحی کرده باشد، دوم اینکه یک شرکت طراحی وب در قالب یک قرارداد این طراحی و ساخت را انجام داده باشد و یا اینکه سایت سازمان توسط یک شخص طراح وب و با قرارداد شخصی طراحی شده باشد. در هر یک از موارد فوق کار توسط طراح وب و برنامه نویس های وب صورت گرفته که شما می توانید یکی از آنها باشید!

همچنین طراحی پایگاه های اطلاع رسانی، ساخت وب سایت های هنری و تخصصی و توسعه ده ها و بلکه صدها نوع وب سایت دیگر که در حال حاضر نیز نمونه های زیادی از آنها در فضای مجازی فارسی زبان وجود دارد، محصول دست برنامه نویسان و طراحان وب ایرانی است و به اندازه تعداد آنها، فضای کار و اشتغال برای متخصصان وجود دارد.

 

وضعیت درآمد طراح سایت در جهان و ایران

وضعیت استخدام طراح وب در برخی از کشورهای جهان به شرح زیر است :

آمریکا – پیش بینی می شود میزان استخدام طراحان وب در بین سال های ۲۰۱۲ تا۲۰۲۲ به میزان۲۰ درصد رشد داشته باشد. در حالی که متوسط رشد استخدام همه مشاغل۱۱ درصد خواهد بود.

استرالیا – در بازه زمانی ۵ سال گذشته میزان استخدام در این شغل رشد ۱۱٫۶ درصدی داشته است. برای سال های آینده رشد بسیار زیادی برای آن پیش بینی شده است.

 

میزان حقوق و درآمد طراح سایت

در ایران اطلاعات دقیقی در خصوص میزان درآمد طراح سایت منتشر نشده است ولی بر اساس تحقیق و مصاحبه با ده ها نفر از متخصصین این رشته، درآمدها بسیار متنوع و متفاوت است. به صورتی که برخی از طراحان و برنامه نویسان زبده و کارکشته در ماه تا چندین میلیون تومان حتی تا ده میلیون تومان درآمد دارند و از سوی دیگر برخی دیگر از آنها درآمدهای چندصدهزار تومانی عایدشان می شود. آنچه مسلم است میزان مهارت و توانایی برنامه نویس و طراح وب و همچنین توانایی ها و مهارت های عمومی وی از جمله فن بیان، توان مذاکره با مشتری یا کارفرما، شخصیت و ویژگی های فردی و مسایلی از این قبیل تآثیر قابل توجهی در میزان موفقیت در این شعل دارد.

 

درآمد این شغل در برخی از کشورهای جهان عبارتند از :

آمریکا – متوسط درآمد سالیانه طراحان وب حدود ۶۲٫۵۰۰ دلار می باشد.

استرالیا – میزان درآمد سالانه طراحان وب ۴۸٫۰۰۰ دلار استرالیا ( قبل از کسر مالیات) می باشد.

انگلستان – متوسط درآمد سالیانه طراحان وب برای افراد تازه کار بین ۲۳٫۰۰۰ تا ۳۳٫۰۰۰ دلار، برای افراد با تجربه حدود ۵۷٫۰۰۰ دلار و برای متخصصان ارشد بیش از ۶۱٫۰۰۰ دلار می باشد.

شخصیت های مناسب این شغل

در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

 

شخصیت های مناسب این شغل بر اساس شخصیت شناسی MBTI :

این تیپ شخصیتی در تحلیل مسایل و ارائه راه حل های مبتکرانه (که از لازمه های این شغل است) تبحر زیادی دارد. او از کار در زمینه های فنی و حل مسایل پیچیده لذت می برد.

معروف ترین متخصصین وب و اینترنت :

وینت سرف وینت سرف : یکی از بنیانگذاران اینترنت (پدر اینترنت) است. در سال ۱۹۴۳ در امریکا به دنیا آمده و در دانشگاه کالیفرنیای لس انجلس تحصیل کرده است و تا کنون جوایز زیادی در حوزه فناوری اطلاعات از مجامع و سازمان های ملی و بین المللی کسب کرده است.

روبرت کان – پدر اینترنت – مسیر ایرانی روبرت کان (Robert Kahn) : یکی از بنیانگذاران اینترنت است (به همراه وینت سرف) . در سال ۱۹۳۸ در نیویورک امریکا به دنیا آمده و در دانشگاه های پرینستون و کالج نیویورک تحصیلات خود را در زمینه کامپیوتر گذرانده است. او تا کنون موفق به اخذ جوایز متعددی در سطح ملی و بین المللی شده است.

پاول باران – یکی از مخترعین شبکه – مسیر ایرانی پائول باران (Paul Baran) : یک مهندس امریکایی است که در توسعه شبکه های کامپیوتری پیشگام بوده است. او یکی از مخترعین در حوزه تبادل اطلاعات در محیط شبکه های کامپیوتری بوده است.

تیم بل – یکی از مخترعین وب – مسیر ایرانی تیم بل : یکی از معروف ترین دانشمندان بریتانیایی است. او نیز یکی از شناخته شده ترین افراد در زمینه ابداع شبکه اینترنت یا WWW می باشد.

در حقیقت رعایت تمام ریزفاکتورهای تاثیرگذار مدرن با ارزش گذاری نسبی و تیم قوی طراحی سایت جهت دهی به سمت یک کسب و کار موفق با یک سایت حرفه ای را به همراه دارد.

درباره‌ی ایران تبلیغ

ایران تبلیغ یک فرصت بی نظیر است. فرصت بی نظیر خدمت به شما کاربران گرامی که قصد طراحی یا و تبلیغات خلاقانه کسب و کار خود را دد بستر تجارت الکترونیک و دیجیتال مارکتینگ دارید.

همچنین ببینید

آیا وردپرس امن است؟

آیا وردپرس امن است؟ + انواع هک در وردپرس

آیا وردپرس امن است؟  ;اولین سوالی که احتمالاً از خود می‌پرسید، آیا وردپرس امن است؟ …

2 نظر

  1. بسیار مفید بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.