6 روش طلایی برای ایده پردازی طراحی اپلیکیشن

یکی از معضلات برنامه نویسان موبایل، پیدا کردن یک ایده ناب و جدید است. در دنیای امروزی که دانش طراحی اپلیکیشن به سرعت در حال رشد است و هر کسب‌وکاری برای خود یک برنامه موبایل طراحی کرده است، داشتن ایده جدید برای متمایز کردن اپلیکیشن نسبت به گذشته خیلی سخت شده است؛ اما این دلیل نمی‌شود که نتوان ایده‌ای پیدا کرد.

بیشتر افراد فکر می‌کنند که برای داشتن ایده باید یک فکر خلاق و متمایزتر از بقیه داشت. البته قبول داریم که خلاقیت، گام مهمی در پیدا کردن یک ایده ناب است؛ اما فقط خلاقیت کافی نیست. درواقع، خلاق بودن مرحله اولیه پیدا کردن یک ایده نیست. شما زمانی فکر جدیدی را مطرح می‌کنید که مشکلی در جامعه وجود داشته باشد و قصد داشته باشید تا با آن، مشکل را حل کنید. پس تا شما ندانید چه مشکل و مسائلی در جامعه و بین مردم وجود دارد، ایده‌ای که می‌دهید، خیلی کارگشا نخواهد بود. ایده‌ای خوب است که کارگشا باشد و بهترین راه برای پیدا کردن چنین ایده‌ای، تحقیق و بررسی بین مردم است.

در ادامه ما قصد داریم تا مراحل پیدا کردن یک ایده در برنامه نویسی موبایل را بیان کنیم.

” 6 روش طلایی برای ایده پردازی طراحی اپلیکیشن “

مراحل پیدا کردن یک ایده در طراحی اپلیکیشن

1-    هدف خود را مشخص کنید

– ایده باید هدف داشته باشد.
 شما باید بدانید که برای چه چیزی دست به ماوس و کیبورد برای نوشتن کد می‌شوید!
– اصلاً چرا به دنبال ساخت یک اپلیکیشن هستید.
 آیا به دنبال رفع یک مشکلی هستید؟
– آیا به دنبال به دست آوردن بازار بیشتری نسبت به رقبایتان هستید؟
 آیا طراحی اپلیکیشن مزیتی برای شما خواهد داشت؟
 هرچه هست، یادداشت کنید. تمامی اهداف خود، چه مستقیم و چه غیرمستقیم یادداشت کنید!

2-    بازار خود را مشخص کنید

ایده‌ای ممکن است برای شخصی قابل توجه و برای فردی دیگر مناسب نباشد.
اینکه، یک نفر ایده شما را نپسندد، نباید باعث دلسردی‌تان شود. درواقع هر فکر تازه‌ای بازار مخصوص به خود دارد. پس اول از همه باید یک بازار معین را مشخص کرده و به بررسی ویژگی‌ها و مشکلات آن بپردازید. تعیین و بررسی یک بازار به شما کمک می‌کند تا دقیقاً بدانید که باید به دنبال چه چیزی باشید، ویژگی افراد در این بازار چیست و آن‌ها بیشتر به دنبال چه چیزی هستند.

3-    خصوصیات را تعیین کنید

بعد از اینکه هدف و بازار خود را تعیین کنید، حال نوبت آن است تا جنبه‌ها و ویژگی‌های مورد نظر خود را مشخص کنید. البته این کار نیاز به تحقیق و بررسی بیشتری نسبت به دو مرحله قبل دارد. در این مرحله، شما باید ویژگی‌هایی مثل چگونگی تعامل بهینه با کاربران، ویژگی‌های اخلاقی آن‌ها، وضعیت اقتصادی و خیلی چیزهای دیگر را به صورت کامل و ریز به ریز برای خود و اعضای تیمتان مشخص کنید. این مرحله شما را به یک شناخت عمیق‌تری از بازار هدف خود می‌رساند و از این رو بهتر می‌توانید روی ایده‌تان متمرکز شوید.

4-    نمونه سازی اولیه انجام دهید

تا اطلاعات خود را روی کاغذ نیاورید، فکر شما متمرکز نخواهد شد.
تمامی اطلاعات خود را روی یک کاغذ بیاورید و بر اساس آن یک طرح اولیه بکشید.
این طرح ممکن است که بارها دچار تغییر شود، پس نگران نباشید.

5-    از تکنولوژی غافل نشوید

ایده‌هایی که در آن‌ها از تکنولوژی به روز استفاده نشود، امروزه هیچ ارزشی ندارد.
امروزه زندگی مردم با تکنولوژی بسته شده است و هرکسی حداقل از یکی از ابزارهای به روز استفاده می‌کند. تمامی فکرهایی که در مراحل ایده نوشتن به ذهنتان می‌رسد، باید همگام با تکنولوژی باشد.

استفاده از ابزارهای تکنولوژی خود فکر شما را بیشتر در ارائه خدمات باز می‌کند.

6-    تست کنید

بعد از اینکه تمامی مراحل را انجام دادید، یعنی هدف، تعیین بازار، بررسی ویژگی‌ها، نمونه سازی اولیه و به کار بردن تکنولوژی، باید ایده خود را تست کنید. بسیاری از ایده‌ها در مرحله اجرا به شکست می‌خورند، برای اینکه اصلاً به آن صورتی که شما فکر می‌کنید، نمی‌توان پیاده سازی کرد و خود نیازمند موارد اضافه دیگری است.
مواردی که فکرتان را تا مرز شکست هم پیش خواهد برد.

البته قرار نیست که انجام نشدن یک فکر به معنای یک شکست باشد، بلکه همین اشتباهات خود می‌تواند شما را به یک فکر دیگری برساند.

درواقع برای اینکه به یک ایده در طراحی اپلیکیشن برسیم، باید مراحلی را طی کنیم. مهم‌ترین مرحله همان تعیین هدف و تحقیق بازار به ویژه مشکلات و نیازهای کاربران است. سپس باید به سراغ مرحله‌های دیگری رفت. در هر مرحله هم فکرهای جدیدی به ذهن شما خواهد رسید، برای همین ممکن است که طراح اولیه بارها دستخوش تغییر شود. نگران نباشید. اگر نتیجه نهایی شما منجر به یک فکر منحصر به فردی شود، ارزشش را خواهد داشت.

برای دریافت مشاوره رایگان شرکت ایران تبلیغ به ناحیه کاربری خود مراجعه بفرمائید.

منبع : sorooshpardaz

درباره‌ی علی قاسمی

💠دانشجو رشته نرم افزار - دانشگاه شهید بهشتی 💠علاقه‌مند به نویسندگی خصوصاً در حوزه کسب و کار اینترنتی 💠گرافیست و ادیتور فیلم 💠عکاس

همچنین ببینید

اپلیکیشن هیبریدی

اپلیکیشن هیبریدی چیست ؟

اپلیکیشن هیبریدی رشد تکنولوژی موجب شده است که بسیاری از مردم، کار های خود را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.