چرا سئو کار نمی‌کند

چرا سئو کار نمی‌کند ; سئو روشی است که نسبت به رسانه پولی و سایر مجراهایی که می‌توان سریع راه‌اندازی کرد و جواب گرفت، زمان و تلاش بیشتری می‌طلبد. این بدان معنا نیست که این کار بی‌ارزش است. اما شنیدن جملاتی مانند “سئو برای ما جواب نمی‌دهد” یا “ما اعتقادی به ارزشمند بودن سئو نداریم” جالب نیست.

حداقل ده دلیل برای اینکه سئو جواب نمی‌دهد وجود دارد.

بیشتر اوقات که سئو شکست می‌خورد، بخاطر یک یا چند دلیل که از انتظارات غیرواقعی یا چالش‌های ذاتی داخل شرکت یا سازمان نشات می‌گیرد است.

در ادامه چند دلیل که چرا سئو کار نمی‌کند را آورده‌ایم تا با آگاهی از آنها قبل از شروع فعالیت‌های سئو دید بازتری نسبت به این قضیه داشته باشید.چرا سئو کار نمی‌کند

۱- انتظارات غیرواقعی

اگر بعنوان آخرین تلاش‌ها برای نجات یک کسب و کار به سئو روی آورید، یا بعنوان یک منبع معجزه که تمام اهداف مرتبط با نرخ تبدیل و تعاملات را تامین می‌کند به آن نگاه می‌کنید بهتر است تجدید نظر کنید.

بارها شاهد بوده‌ایم که سئو چنین کارهایی را انجام داده است. اما چنین سناریوهایی بسیار بعید هستند و معمولا باعث فشاری نابجا می‌شوند.

مثل رسانه‌ها و سایر زمینه‌های دیجیتال مارکتینگ، برای سئو نیز می‌توان برنامه‌ریزی کرد، پروژه تعریف کرد و در نهایت معیارهایی برای آن تعریف کرد.

داده‌های مرتبط با کسب و کار خود را به دست آورید، روی رقبای خود تحقیق کنید، و داده‌هایی در رابطه با مخاطبان هدف و کلمات کلیدی بدست آورید تا ببینید پتانسیل سئو در چه حد خواهد بود.

۲ – ناامید شدن و زود تسلیم شدن

مثل هر روش ارگانیک دیگر، باید این را به یاد داشته باشیم که سئو کلید “سریع” ندارد که با فشار دادن آن همه چیز به سرعت انجام شود و نتیجه دهد.

متغیرهای الگوریتم رتبه‌بندی گوگل، فاکتورهای مربوط به سایت شما، اهمیت بک‌لینک‌ها و لینکسازی داخلی، و فضای رقابتی همه و همه باعث می‌شوند که حساب کردن یا تضمین کردن یک زمان خاص برای سودآوری یا نرخ بازگشت سرمایه (ROI) سئو دشوار باشد.

وقتی صحبت از زمانبندی برای مشاهده نتایج سئو می‌شود، مالکان و مدیران اجرایی از طبیعت نامتعهد متخصصان سئو خوششان نمی‌آید.

متخصصان سئو هم از اینکه یک عالمه سوال از آنها شود که پاسخی برایش ندارند و از اینکه تحت فشار قرار گیرند خوششان نمی‌آید.

با این حال یک نکته که درباره عدم موفقیت سئو می‌توان گفت این است که بعضی افراد خیلی زود ترمز می‌کنند و کارها را متوقف می‌نمایند.

این “خیلی زود” یعنی قبل از قرار گرفتن در فاکتورهایی مثل ایندکس شدن، فاکتورهای فنی، محتوا و سایر فاکتورهای خارجی (مثلا بکلینک‌ها) و غیره.

هرچه فضا رقابتی‌تر باشد، شما به زمان بیشتری نیاز دارید.

هرچه موقع شروع کار با مشکلات بیشتری روبرو باشید که نیاز به حل شدن داشته باشند، زمان بیشتری نیز برای نتیجه گرفتن از سئو نیاز خواهید داشت.

۳- تفکر تاکتیکی بجای تفکر استراتژیک

خیلی از تاکتیک‌های سئوکاران، آزمون زمان را پس داده‌اند و امروزه هنوز هم از اهمیت بالایی برخوردارند.

هرچند، این کار باعث تحمیل وزن ناخواسته روی آنها شده است.

اگر تگ‌های جدید بنویسید و یا آنها را بهینه کنید، شک دارم بتوانید ارتقاء چندانی را شاهد باشید. اگر یک لینک جدید دریافت کنید، بعید است که تفاوت محسوسی را تجربه کنید.

انجام بعضی تاکتیک‌ها بصورت سرسری، کاری خطرناک است.

تفکر استراتژیک لازم است.چرا سئو کار نمی‌کند

وقتی سئو جواب نمی‌دهد، معمولا به این دلیل است که با یک چک‌لیست سئو و یا مجموعه‌ای از تاکتیک‌ها بدون جهت‌گیری خاصی شروع شده است.

استراتژی یعنی تحقیق کنیم، اهدافی را مشخصص کنیم، یک متدولوژی را طرح‌ریزی کنیم، تاثیرات را اندازه‌گیری کنیم، و مکانیزم‌هایی داخلی داشته باشیم که باعث چابکی می‌شوند.

۴- اقدامات تاریخ‌گذشته

مطالعه مطالبی که امروزه نامربوط هستند یا معنایی ندارند چندان جالب نیست. یک مساله این است که در نبود استراتژی، تاکیتک‌های درستی داشته باشیم (که در بالا اشاره شد).

چالش و دلیلی عمیق‌تر در عدم موفقیت سئو زمانی است که برای شروع، اقداماتی را انجام می‌دهید که شانسی بسایر کم و نزدیک به صفر در موفقیت دارند.

حتی متخصصان فصلی سئو نیز نیاز دارند که همواره در حال آپدیت متدهایشان باشند و حرفه سئو را به خوبی درک کنند.

ریسک عملکرد ناموثر و تاریخ گذشته باعث می‌شود که کسی را مجبور کنیم سئو را به مسئولیت‌های خود اضافه کند که اخیرا کاری در زمینه سئو نکرده‌ است.

5-مشکلات IT

متخصصان IT فوق‌العاده، بااستعداد و حرفه‌ای زیادی را می‌شناسیم. از بین آنها حتی آنهایی که خیلی صمیمی هستیم نیز گاهی درخواست‌های سئو را درک نمی‌کنند و یا دوست ندارند.

امنیت، عملکرد، و داده ظاهرا اغلب بر درخواست‌های ذهنی از طرف تیم سئو غلبه دارند.

این معمولا سناریوئی برای بهترین حالت است.

سئو کار نمی‌کند وقتی که زیرساخت یا حمایت IT وجود نداشته باشد. و یا وقتی که سئو حتی یک آپشن برای اولویت‌بندی توسط IT نباشد.

اگر فاکتورهای فنی سایت قابل دستیابی، بروزرسانی و قابل پرداختن نباشند، چیزهایی مثل ایندکس شدن و سرعت سایت ممکن است قبل از اینکه حتی شروع به صحبت درباره فاکتورهای سئو On-Page و نیازهای CMS کنیم خوب پیش نروند.

نتیجه‌گیری

همه ما دوست داریم تمام تلاش‌هایمان در کمپین بازاریابی نتیجه دهد.

سئو هم از این خواسته ما مستثنی نیست.

فرقی ندارد یک یا تعداد بیشتری فاکتور یا چالش در مسیر ما وجود داشته باشد، در هر صورت مهم است که نسبت به دلایل اینکه چرا سئو کار نمی‌کند آگاهی داشته باشیم.

سئو نوعی سرمایه‌گذاری چند سطحی است. دانستن اینکه در کجا باید به حل چالش‌ها پرداخت و یا اینکه چه چیزی می‌تواند یک مشکل را قبل از اینکه شروع شود رفع و رجوع کند و یا در زمانی که اقدامات سئو در حال اجراشدن هستند آن مشکلات را حل کند، می‌تواند باعث شود که سئو موفقیت‌آمیز باشد. و همچنین باعث شود که فرصت‌های بالقوه برای رسیدن به اهداف بیزینسی و بازاریابی به وسیله آن آشکار شوند.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.