الگوریتم پنگوئن گوگل چیست

الگوریتم پنگوئن گوگل چیست ; در سال 2012 ،گوگل پرده از الگوریتم ضد اسپم جدید خود برداشت. هدف اصلی این الگوریتم مبارزه با لینک‌سازی‌های غیرطبیعی یا اسپم بود. بعد از مدتی این الگوریتم جدید به واسطه توئیتی که توسط مت کاتس منتشر شد، با عنوان الگوریتم پنگوئن شناخته شد.

در اصل گوگل در ابتدا الگوریتم پاندا را برای مبارزه با روش های سئو کلاه سیاه و جلوگیری از انتشار محتوای بی کیفیت و بی ارزش معرفی کرد ، ولی این الگوریتم به تنهایی قادر به مبارزه با روش های سئو کلاه سیاه نبود ، به همین خاطر برای تکمیل آن الگوریتم پنگوئن را برای مبارزه با لینک سازی های غیر قانونی و اسپم معرفی کرد.الگوریتم پنگوئن گوگل چیست

نحوه عملکرد الگوریتم پنگوئن گوگل :

شیوه کار این الگوریتم به این صورت است که در فواصل زمانی مشخصی در سایت های اینترنتی سرکشی می کند و اگر در آن ها نشانی از لینک سازی های غیر طبیعی یا اسپم مشاهده کند ، سایت های خاطی را جریمه می کند.

این الگوریتم در ابتدا فقط به لینک های دریافتی سایت ها توجه می کرد و به لینک های خروجی آن ها توجهی نداشت ولی در ادامه لینک های خروجی سایت ها و حتی لینک های داخلی آن ها را هم مورد بررسی قرار داد.

الگوریتم پنگوئن علاوه بر وظیفه بررسی سلامت لینک سازی ها ، وظیفه جانبی دیگری را هم بر عهده داشت ، و آن مبارزه با روش ” تکرار کلمه کلیدی ” بود.

در گذشته وب مسترها برای بالا بردن رتبه صفحات سایت خود از این روش بهره می بردند ، به این طریق که کافی بود کلمه کلیدی خود را به تعداد مشخصی در صفحه به کار ببرند ولی بعد از معرفی الگوریتم پنگوئن ، این روش جزو روش های سئو کلاه سیاه به حساب آمد و سایت هایی که بعد از معرفی این الگوریتم ، استفاده از این روش را ادامه دادند ، شامل جریمه گوگل شدند.

به روز رسانی‌های الگوریتم پنگوئن

زمانی که الگوریتم پنگوئن برای اولین بار در سال 2012 شروع به کار کرد موجب تغییرات اساسی در نتایج جستجو شد. طبق آمار رسمی گوگل پنگوئن به صورت مستقیم در 3 درصد از نتایج تاثیر داشت. البته تغییرات الگوریتم پنگوئن مرحله‌ای بود و با به‌روز‌رسانی‌ها بعدی این الگوریتم تاثیرات بیشتری از خود نشان داد. یکی دیگر از مهم‌ترین تغییرات و به روز رسانی‌های این الگوریتم در ماه مه 2013 منتشر شد و با این به‌روزرسانی 2.3 درصد دیگر از نتایج جستجو تحت تاثیر این الگوریتم قرار گرفتند.

همانطور که گفتیم برای این الگوریتم به‌روز‌رسانی‌های با اهمیتی منتشر شد و تغییرات و بهبودهای زیادی در آن صورت گرفت. بسیاری از این بروز رسانی ها، حتی معرفی نشدند و تعدادی از آن‌ها نیز به طور رسمی توسط گوگل معرفی شدند. در ادامه به تغییرات و به‌روز‌رسانی‌های الگوریتم پنگوئن که به صورت رسمی معرفی شدند می‌پردازیم.الگوریتم پنگوئن گوگل چیستالگوریتم پنگوئن گوگل

1- اولین معرفی الگوریتم پنگوئن (1.1) – 26 مارس 2012

در این به‌روز‌رسانی اطلاعات این الگوریتم به روز شدند و تغییری در هسته اصلی الگوریتم رخ نداد.

با انتشار پنگوئن 1.1 وبسایت‌هایی که به سرعت اقدام به حذف لینک‌های اسپم خود کرده بودند، شامل بخشش شدند و بسیاری دیگر از وبسایت‌هایی که در مرحله اول انتشار تحت تاثیر قرار نگرفته بودند به دام افتادند.

2- به‌روزرسانی الگوریتم پنگوئن (1.2) – 5 اکتبر 2012

در 5 اکتبر 2012 الگوریتم پنگوئن گوگل به روز شد و نتایج جستجو در زبآن‌های مختلف را تحت تاثیر قرار داد. تا پیش از این تنها سایت‌هایی که به زبان انگلیسی بودند طعم پنگوئن را می‌چشیدند.

3- تغییرات پنگوئن (نسخه 2.0) – 22 مه 2013

برخلاف به‌روز‌رسانی‌های قبل، این آپدیت به تغییرات فنی در هسته اصلی این الگوریتم پرداخت و نحوه اثرگذاری در نتایج را تحت تاثیر قرار داد.

با ایجاد این تغییرات، 2.3 درصد از نتایج تحت تاثیر قرار گرفتند. در این الگوریتم گوگل از صفحه اصلی و دسته بندی‌های مهم وبسایت‌ها پیش‌تر رفت و همه صفحات را برای پیدا کردن شواهد لینک‌سازی اسپم بررسی کرد.

4- نسخه 2.1 برای تصحیح سریع نسخه 2 – 4 اکتبر 2013

بعد از به‌روز‌رسانی نسخه 2.0 گوگل نیاز به تغییرات بیشتری در این الگوریتم مشاهده کرد. این به روزرسانی نیز بر یک درصد نتایج جستجو تاثیر گذاشت.

5- به‌روزرسانی اطلاعات الگوریتم پنگوئن (3.0) – 17 اکتبر 2014

این بار نیز تنها تغییراتی در بانک اطلاعاتی گوگل و الگوریتم پنگوئن ایجاد شد و با اینکه از آن به عنوان تغییراتی گسترده یاد شده، اما تغییری در هسته این الگوریتم رخ نداد.

گوگل بسیاری از وبسایت‌هایی که نسبت به جبران اشتباهات خود اقدامی کرده بودند را مورد بخشش قرار داد و بسیاری از رتبه‌های آن‌ها را بازگرداند. طبق روال همیشگی وبسایت‌هایی که از رادار گوگل در امان مانده بودند به دلیل استفاده از روش‌های کلاه سیاه در دام پنگوئن گرفتار شدند.

6- آخرین به‌روزرسانی رسمی (4.0) بعد از دو سال – 23 سپتامبر 2016

2 سال بعد از به‌روز‌رسانی نسخه 3 الگوریتم پنگوئن، آخرین نسخه این الگوریتم ارائه شد. با ارائه این به‌روز‌رسانی الگوریتم پنگوئن به هسته اصلی الگوریتم گوگل اضافه شد. ممکن است تصور کنید که با اضافه شدن این الگوریتم به اصل و اساس فعالیت گوگل، نحوه کار آن تغییر کرده است، اما اینطور نیست؛ در واقع با این اتفاق نگاه گوگل به این الگوریتم تغییر کرد.

با تغییراتی که در آخرین نسخه پنگوئن صورت گرفت نگرش گوگل در مورد سایت‌های خاطی و اسپمر تغییر پیدا کرد. از این‌جا به بعد گوگل در بیشتر موارد به بی‌اثر کردن لینک‌های کم اعتبار و بی اعتبار کفایت می‌کند و تا جای ممکن از مجازات این وبسایت‌ها خودداری می‌کند.

علائم جریمه شدن توسط الگوریتم پنگوئن :

اگر الگوریتم پنگوئن متوجه شود که شما برای اینکه رتبه سایت خود را افزایش دهید ، از تولید محتوا و لینک سازی های اسپم استفاده می کنید ، سایت شما را برای آن دسته از کلمات کلیدی که در بک لینک استفاده می کنید و روی آن ها متمرکز شده اید ، جریمه می کند.الگوریتم پنگوئن سئو

الگوریتم پنگوئن گوگل چیست

ممکن است این الگوریتم فقط چند صفحه از سایت شما را جریمه کند ، و بقیه صفحات سایت شما شامل جریمه نشوند ، در اصل الگوریتم پنگوئن بر اساس صفحه جریمه می کند و بیشتر صفحات اصلی سایت ها را مورد هدف قرار می دهد.

میزان جریمه شدن توسط الگوریتم پنگوئن متغیر است.

در زیر به مواردی اشاره می کنیم که اگر برای سایت شما اتفاق افتاد یعنی توسط این الگوریتم جریمه شده اید :

  • افت محسوس رتبه سایت شما برای یک یا چند کلمه کلیدی
  • ممکن است صفحاتی از سایت شما که دارای کلمه کلیدی به خصوصی است ، از ایندکس گوگل خارج شود ، در حالی که بقیه صفحات همچنان ایندکس باشند.
  • در بعضی موارد نحوه جریمه متفاوت است ، به این صورت که ممکن است صفحاتی از سایت شما که قرار نیست در نتایج جستجو نمایش داده شود ، به جای صفحات اصلی سایت و برای کلمات کلیدی سایت شما در لیست نتایج جستجو قرار بگیرد ، برای مثال کاربر کلمه کلیدی سایت شما را جستجو می کند و به جای صفحه اصلی ، صفحه “تماس با ما” نمایش داده می شود.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.