انواع اکانت اینستاگرام

انواع اکانت اینستاگرام ; اینستاگرام سه نوع حساب کاربری (پیچ) دارد که علاوه بر اشتراکاتی که بین تمام آن ها وجود دارد ، هرکدام امکانات متفاوتی در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

شبکه اجتماعی اینستاگرام در ابتدا بعنوان یک پلتفرم سرگرمی این امکان را به کاربر می‌داد که عکس‌های خود را منتشر کند. اما کاربران رفته رفته از آن برای مقاصد مختلفی استفاده کردند. معرفی کتاب، فروش دوره آموزشی، فروش لباس، لوازم مختلف، معرفی خدمات و نمونه کارها مواردی بود که به مرور در این بستر اتفاق افتاد. در نهایت اینستاگرام تصمیم گرفت امکانات بیشتری به این پلتفرم اضافه کند. از طرفی هم تصمیم کرفت انواع حساب‌های کاربری را با ویژگی‌ها و امکانات مختلف در اختیار کاربران قرار دهد. سه نوع اکانت شخصی، بیزینسی و سازنده در حال حاضر در اینستاگرام وجود دارد. هریک ویژگی‌ها و امکاناتی در اختیار شما قرار می‌دهند. اگر برای کسب درآمد یا مقاصدی مانند آن از اینستاگرام استفاده می‌کنید حتما باید تفاوت این حسابها را بدانید. ممکن است بدون آگاهی یک نوع حساب را انتخاب کنید و در نهایت بازخورد مورد انتظار را به دست نیاورید. انواع اکانت اینستاگرام

در این نوشته ، انواع اکانت اینستاگرام (انواع پیج اینستاگرام) را مورد بررسی قرار می‌دهیم و به تفاوت های بین آن ها خواهیم پرداخت.

انواع اکانت اینستاگرام

به طور کلی سه نوع پیج در اینستاگرام وجود دارد:

  • حساب شخصی (Personal Account)
  • حساب کریتور (Creator Account)
  • حساب بیزینسی (Business Account)

شبکه اجتماعی اینستاگرام در ابتدای فعالیت خود انواع تفکیک شده‌ای از اکانت‌ها را نداشت. بلکه یک نوع اکانت در آن وجود داشت.

اما بعد از گذشت چند سال این شرکت متوجه شد فعالیت‌های مختلفی در بستر این پلتفرم اجتماعی در حال شکل‌گیری است. به همین دلیل تصمیم گرفت انواع مختلفی از حساب‌های کاربری را در اختیار کاربران قرار دهد.

اما مشخصات هر کدام و نقاط قوت و ضعف آن ها چیست؟ چه تفاوتی بین حساب Personal ، Creator و Business وجود دارد؟

همانطور که از نام حساب ها مشخص است ، هر کدام ، برای کاری مناسب هستند و امکانات متفاوتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اکانت های اینستاگرام

هدف از تفکیک حساب‌های کاربری در اینستاگرام چه بود؟

هدف از تفکیک حساب‌های کاربری در اینستاگرام این بود که ویژگی‌ها و امکاناتی متناسب با نوع فعالیت و اهداف کاربران به آنها ارائه شود.

زمانیکه اقدام به ساخت یک حساب کاربری در اینستاگرام می‌کنید از شما می‌خواهد تا نوع فعالیت خود را انتخاب نمایید. تعداد زیادی از حوزه‌های فعالیتی را برای انتخاب شما در اختیارتان قرار می‌دهد. مثلا بلاگر، فروشگاه آنلاین، مربی ورزشی، هنرمند، بازیگر، نقاش، تولیدکننده محتوا و بسیاری موارد دیگر. بعد از انتخاب هر کدام از اینها می‌توانید نوع حرفه‌ای اکانت خود را نیز تعیین کنید. یعنی اینکه می‌خواهید اکانت شما بیزینسی باشد یا کریتور.

اکانت شخصی اینستاگرام (Personal Account)

یکی از انواع اکانت اینستاگرام حساب شخصی یا Personal اینستاگرام است که برای استفاده شخصی مناسب است. در حالتی که شما صرفا برای ارتباط با دوستان و آشنایان ، سرگرمی ، به اشتراک گذاری علایق و … می‌خواهید از اینستاگرام استفاده کنید ، حساب شخصی بهترین گزینه برای شماست.

مزایا

  • می‌تواند خصوصی (Private) یا عمومی (Public) باشد.
  • تمام ویژگی های پایه ای اینستاگرام ، مثل قرار دادن پست ، استوری و IGTV را داراست.
  • شما می‌توانید حساب شخصی خود را به یک یا چند صفحه فیسبوک لینک کنید.

معایب

  • هیچ آماری از صفحه در اختیار شما قرار نمی‌گیرد.
  • نمی‌توانید برای اهداف مالی و کسب درآمد از آن استفاده کنید.
  • نمی‌توانید اطلاعات تماس (ایمیل ، شماره تلفن ) خود را برای تماس کاربران قرار دهید.
  • ویژگی های محدودی دارد.
  • اینستاگرام API خود را برای حساب های شخصی بسته است ، به همین دلیل امکان استفاده از آن روی حساب های شخصی وجود ندارد.

اکانت کریتور (Creator Account)

جدیدترین نوع پروفایل اینستاگرام ، حساب Creator است . این نوع حساب کاربری بهترین نوع برای اینفلوئنسرها ، چهره های مهم و مشهور (مثل ورزشکاران ، بازیگران و …) و تولید کنندگان محتواست.

این نوع حساب یک سطح از حساب شخصی بالاتر و یک سطح از حساب بیزینسی پایین تر است و در واقع عملکردی بینابینی دارد.

اینستاگرام حساب Creator را تعریف کرد تا تفاوتی بین کاربران عادی ، اینفلوئنسر ها و تولید کنندگان محتوا و کسب و کار ها قائل شود و هرکدام از آن ها بتوانند با توجه به نوع فعالیت خود نوع حساب شان را تعیین کنند.

مزایا

  • حساب کاربری Creator امکانات پایه اینستاگرام شامل قرار دادن پست ، استوری و IGTV را دارد.
  • با ایجاد یک حساب کاربری Creator ، آمارهای دقیق و خوبی نسبت به اکانت ، محتوای آن ، فعالیت ها و همچنین بازدید کنندگان در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  • برای نحوه نمایش حساب شما به کاربران انعطاف پذیری وجود دارد ، شما می‌توانید پروفایل خود را شبیه به یک پروفایل شخصی به کاربران نمایش دهید یا دسته بندی حساب خود و اطلاعات تماس را هم در آن بگنجانید.
  • می‌تواند برای امور تبلیغاتی به یک صفحه فیسبوک متصل شود.
  • دسته بندی های متفاوتی دارد که شما می‌توانید بسته به نوع فعالیت یکی از آن دسته بندی ها را انتخاب نمایید.
  • با ایجاد حساب Creator اجازه ایجاد و مدیریت تبلیغات اینستاگرام را خواهد داشت.
  • در صورتی که بیش از 10 هزار فالور داشته باشید میتوانید در استوری خود لینک قرار دهید.
  • می‌توانید مجموعه ای از پاسخ های سریع (Quick Reply) آماده کنید و از این طریق پاسخگویی به دایرکت های خود را سرعت بخشید.
  • می‌توانید از روی کامپیوتر شخصی خود به Creator Studio دسترسی داشته باشید.  Creator Studio به شما اجازه می‌دهد به پست ها و استوری ها ، IGTV ها و … در دسکتاپ خود دسترسی داشته باشید ، آمارها را مشاهده نمایید و علاوه بر این بتوانید برای محتوای مورد نظرتان جستجو کنید.

معایب

  • حساب Creator نمیتواند Private باشد ، یعنی اگر حساب شخصی شما که Private  است را به Creator تبدیل کنید ، حساب شما عمومی یا Public خواهد شد.
  • حساب کریتور خود را میتوانید فقط به “یک” صفحه فیسبوک متصل کنید.

حساب کاربری تجاری یا Bussines در اینستاگرام

برای فعالیت‌های بیزینسی و تجاری، این نوع اکانت بسیار مفید است. اگر یک فروشگاه آنلاین دارید و یا خدمات خود را در اینستاگرام معرفی می‌کنید تا مشتریان بیشتری بدست آورید از این نوع اکانت استفاده کنید. با اقدامات درست و استفاده به جا از امکاناتی که این پلتفرم به شما می‌دهد می‌توانید درآمد بسیار بالایی بدست آورید. چرا که امکان معرفی کسب و کارتان را به تعداد افراد بسیار زیادی خواهید داشت.

در این نوع حساب کاربری امکاناتی مانند تبلیغات، آنالیز اکانت، ساخت دکمه CTA، راه‌اندازی فروشگاه، قابلیت Swipe up یا کشیدن صفحه به سمت بالا و امکاناتی دیگر وجود دارد. درباره این موارد توضیحات بیشتری خواهیم داد.

این نوع اکانت بیشترین امکانات و ویژگی‌ها را دارد. حساب‌های بیزینسی اینستاگرام برای موجودیت‌های بیزینسی و تجاری که هدفشان کسب درآمد در اینستاگرام است به وجود آمده‌اند. به همین دلیل هم دسترسی به API داارند. یعنی زمانبندی پست‌ها، دسترسی به استودیوی ساخت در فیسبوک برای مدیریت اینستاگرام از طریق دسکتاپ، و قابلیت استفاده از تحلیلگر شخص سوم در این نوع اکانت وجود دارد. حساب کاربری کریتور دسترسی به API ندارد.

بطور خلاصه:

نقاط قوت اکانت تجاری یا بیزینسی

  • شامل امکانات پایه مثل پست و استوری و IGTV می‌باشد.
  • امکانات فروشگاهی اینستاگرام را در اختیار شما قرار می‌دهد.
  • امکان قرار دادن اطلاعات تماس در Bio را دارید.
  • امکان قرار دادن لینک در استوری برای پیج‌های بالای 10K فالوور وجود دارد.
  • دسترسی به آمار و ارقام آنالیزهای حساب و محتواها جهت مدیریت بهتر پیج.

نقاط ضعف اکانت تجاری یا بیزینسی

  • عدم امکان خصوصی بودن (Private)
  • امکان اتصال به فقط یک اکانت فیسبوک

مقایسه اکانت های اینستاگرام

جمع‌بندی:

اگر از اینستاگرام برای مقاصد تجاری استفاده می‌کنید، باید مزایا و معایب هریک از سه نوع اکانت اینستاگرامی را سبک سنگین کنید. یعنی اکانت شخصی یا پرسونال، کریتور یا سازنده و بیزنسی. سپس می‌توانید تصمیم بگیرید کدام برای شما بهترین است.

در مجموع به ویژگی‌های کلیدی که ممکن است مورد نیازتان باشد توجه کنید. مثلا امکانات آنالیز اکانت، زمان‌بندی، موزیک و Creator studio.

بعنوان نکته نهایی اگر شنیده‌اید که بعضی انواع جریمه (پنالتی) یا محدودیت دسترسی در اکانت‌های حرفه‌ای وجود دارد بدانید که این صحت ندارد. اینستاگرام می‌خواهد کاربرانش را در بیشترین میزان تعامل نگه دارد. پس این ایده کاملا اشتباه است.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

افزایش بازدید پست در اکسپلور اینستاگرام

افزایش بازدید پست در اکسپلور ; زمانی که وارد اینستا میشوید 4 بخش را در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.