تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر در چیست؟

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر ; در حال حاضر دنیای دیجیتال  و اینترنت هم پا به پای بقیه ی موارد در حال گسترش و پیشرفت هستند و هر روز مورد جدیدی به آنها اضافه می شود. حتما شما هم نام های بلاگر، اینفلوئنسر، واینر، ولاگر و سایر مواردی از این قبیل را شنیده اما نمیدانید که تفاوت هر یک از اینها با یکدیگر چیست؟ در این مطلب قصد داریم تا به تفاوت دو مورد مهم از اینها یعنی تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر پرداخت و سپس راه هایی برای تشخیص دادن بلاگرها از اینفلوئنسر ها بیابیم. در انتها هم مختصری به انواع مختلف بلاگرها پرداخته و در مورد رازهای یک بلاگر موفق صحبتی می کنیم و همچنین از سرویس هایی مانند خرید لایک خارجی اینستاگرام و ویو پست صحبت میکنیم. پس اگر شما هم تمایل دارید تا در مورد تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر و سایر موارد فوق اطلاعاتی کسب کنید تا انتها با مای ممبر همراه باشید.

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر چیست؟

شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام  روز به روز ترند تر و محبوب تر می شوند. همین امر سبب شده است تا آنها به یک مرجع مهم و غیرقابل انکار برای تبلیغات کسب و کارها و راه اندازی آنها بدل شوند که عموما رایگان هم هستند. در راستای همین موضوع افرادی در این فضا مشغول به انجام فعالیت شدند که تحت عنوان بلاگر و یا اینفلوئنسر شناخته می شوند. اما این پرسش مطرح می شود که تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر در چیست؟ با توجه به اینکه بسیاری از افراد در این حوزه تنها کاربر و استفاده کننده هستند ممکن است هیچ فرقی میان این دو قائل نشوند و هر دو را به یک چشم ببینند.

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر چیست؟

این امر کاملا اشتباه بوده و تفاوت هایی میان بلاگرها و اینفلوئنسرها وجود دارد چرا که الکی به آنها نام های مجزایی نسبت داده نشده است. به طور کلی هر دوی این قسم از افراد به یک علت یا علت هایی خاص در زمینه ای مشخص معروف و مشهور شده اند و تعداد بازدید کننده و دنبال کننده های زیادی را به خود اختصاص داده اند. تفاوت بلاگر و اینفلوئنسرها را می توان از جنبه های زیر مورد بررسی قرار داد:

1. متفاوت بودن انگیزه های هر یک از دیگری

2. نحوه ی تعامل داشتن با کاربران

3. میزان تعهدی که به دنبال کننده ها دارند

در ادامه به شرح هر یک از این تفاوت بلاگر و اینفلوئنسرها با هم می پردازیم. با ما همراه باشید.

1. متفاوت بودن انگیزه های هر یک از دیگری

هر شخصی در زندگی انگیزه های منحصر بفرد خود را دارد. این امر در مورد بلاگرها و اینفلوئنسرها هم صدق می کند و یکی از موارد موجود برای تفاوت بلاگر اینستاگرام و اینفلوئنسر اینستاگرام را میتوان همین تفاوت در انگیزه ها به شمار آورد. انگیزه ای که یک بلاگر برای منتشر کردن محتوای تولیدی خود و مطالب صفحه اش دارد کاملا با انگیزه های یک اینفلوئنسر متفاوت است. بلاگرها افرادی هستند که به صورت حرفه ای در یک حوزه ی خاص مشغول به انجام کار هستند در حالی که اینفلوئنسرها ممکن است اطلاعات خاص و حرفه ای در زمینه ی فعالیت خود نداشته باشند و تنها به واسطه ی جذابیت کلام، عکس ها و گفتارشان و یا حتی شخصیتی که دارند از صفحه شان استقبال صورت گرفته باشد. لذا اگر به اشتراک گذاری مطالب با انگیزه های حرفه ای صورت گرفته و پشت مطالب ذکر شده دانش نهفته باشد آن شخص یک بلاگر محسوب می شود. در حالی که اینفلوئنسرها بیشتر در حوزه ی معرفی کالاها و یا خدمات و یا برندها مشغول به انجام فعالیت هستند و بیشتر در جستجوی تعداد فالوورهای بیشتر حتی با خرید فالوور واقعی و تعداد لایک و یا کامنتها و یا بطور کلی تعاملات بالاتر هستند. گاها پیش می آید که اینفلوئنسرها خودشان هم به شخصه از برند مورد نظر و یا کالا و یا خدمات تبلیغ شده بهره می برند اما این موضوع بیشتر در راستای دریافت پاداش از سوی تبلیغ دهنده و یا حتی پیشگیری از ضرر و زیان ها در آینده است.

2. نحوه ی تعامل داشتن با کاربران

دومین موردی که می توان در مورد تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر به آن پرداخت نحوه ی تعاملی است که هر یک از این دسته افراد با مخاطب خود دارند. شما باید ببینید یک فرد به عنوان یک بلاگر و یا اینفلوئنسر به چه شیوه ای با شما ارتباط برقرار می کند و مخاطب که شما باشید تا چه حد می توانید به حرف ها و گفته های این بلاگرها و یا اینسفلوئنسرها اعتماد داشته باشید. گاها پیش می آید به علت نحوه ی تعاملی که اینفلوئنسرها با مخاطب خود دارند در امر متقاعدکنندگی و جلب اعتماد از بلاگرها موفق تر عمل کنند و مخاطبان آنها اعتماد کامل آنها را در اختیار داشته باشند. چرا که اینفلوئنسرها عموما به جنبه های حرفه ای و عمیق یک محصول نمی پردازند و بیشتر آن را به صورت سطحی نقد می کنند که بیشتر مورد استفاده و کاربرد کاربر است. در مقابل اما بلاگرها برای معرفی و نقد یک محصول می بایست آن را از همه جهات و جنبه ها مورد بررسی قرار داده و آن را به شکلی حرفه ای نقد کنند. البته این را در نظر بگیرید که منظور ما از این موضوع این نیست که بلاگرها بهترند یا اینفلوئنسرها قابل اعتماد نیستند. بلکه صرفا یکی از تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر را دید حرفه ای تر و تخصصی تر بلاگرها در مقایسه با اینفلوئنسرها بیان کردیم و گفتیم بلاگرها می بایست دانش را مبنای نقد هایشان قرار دهند نه علایق شخصی را.

3. میزان تعهدی که به دنبال کننده ها دارند

هر کدام از بلاگرها و یا اینفلوئنسر هایی که به مخاطب خود تعهد اخلاقی بیشتری داشته باشد قطعا موفق تر است. تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر از نظر تعهدی در این است که اینفلوئنسر می بایست برای کلیه ی افرادی که وی را دنبال می کنند اعتماد سازی کرده و جایگاه خوبی نزد فالوورهایش کسب کند. در حالی که از این حیث بلاگرها ممکن است کمتر توجه های افراد را جلب کنند. چرا که کارشان تخصصی تر و برمبنای دانش است تا علایق شخصی. شاید بتوان اینطور گفت که تعهد اینفلوئنسرها به مخاطب خود در انتشار محتواهایی جذاب و با سطح کیفی بالاست در حالی که بلاگرها به سطح علمی محتوا هایشان متعهد هستند.

به چه کسانی بلاگر گفته می‌شود؟

در حقیقت بلاگرها افرادی هستند که یک وبلاگ را راه اندازی می‌کنند و سپس در باقی مراحل اقدام به کنترل و مدیریت آن وبلاگ می‌کنند و در مورد موضوعات متفاوتی در وبلاگ خود مطلب می‌نویسند. پس تا اینجا متوجه شدیم که بلاگرها کسانی هستند که برای وب سایت‌ها، وبلاگ‌ها و حتی اینستاگرام مطلب می‌نویسند و یا تولید محتوا  تخصصی می‌کنند. در ادامه لازم است بدانید که بلاگرها افرادی هستند که از به اشتراک گذاری علاقه یا تجربیات خود در زمینه‌های متفاوتی با دیگران لذت می‌برند و اصولاً این کار را برای سرگرمی خود انجام می‌دهند.

البته گمان نکنید که انجام این کار بسیار ساده و سطحی است زیرا بلاگرها مطلب‌نویسی و اشتراک گذاری های خود را با رعایت اصول بلاگری به پیش می‌برند و معمولاً معروفترین‌های آن‌ها صاحب یک وبلاگ و یا پیج اینستاگرام بسیار حرفه‌ای و پرطرفدار هستند. نکته  بسیار جالب در خصوص یک بلاگر این است که نیاز به مکان و یا زمان خاصی برای نوشتن مطالب وبلاگ خود ندارد.

این قبیل افراد  تنها لوازمی که در این راه به آن‌ نیاز پیدا می‌کنند اتصال به اینترنت و داشتن یک لپ تاپ یا تلفن همراه است. همانطور که بهتر از ما می‌دانید این روزها تعداد اینفلوئنسرها و بلاگرها به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده است شاید دلیل این اتفاق را بتوان این دانست که این روزها بازار شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام بسیار داغ شده است و بلاگرها و اینفلوئنسرها درصورت محبوبیت می‌توانند پول خوبی از این راه به جیب بزنند.

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر

اما نکته ای که بیشتر این افراد به آن بی توجهی می‌کنند و همین عامل را می‌توان سبب عدم پیشرفت آن‌ها در این مسیر دانست این است که بلاگر بودن و تهیه مطلب و یا محتوا در خصوص یک موضوع خاص به سطح عمیقی از اطلاعات و تجربیات در آن موضوع خاص نیاز دارد. البته خوشبختانه این روزا به لطف اینترنت دیگر به واسطه یک سرچ کوچک در اینترنت می‌توانید اطلاعات جامعی در خصوص تمامی موارد به دست آورید.

انواع بلاگر

به طور کلی بلاگرها بسته به نوع دانش و حوزه ی فعالیتی که دارند می توانند انواع مختلفی هم داشته باشند. برخی از این انواع را می توان به شرح زیر دانست:

1.       بلاگر کتاب و کتابخوانی

2.       بلاگر لایف استایل یا همان روتین و روزمرگی

3.       بلاگر کودک

4.       بلاگر خودرو

5.       بلاگر حوزه ی فناوری و تکنولوژی

6.       فشن بلاگرها

7.       فود بلاگرها

8.       بلاگرهای حوزه ی آموزش

9.       بلاگرهای سیاسی

10. بلاگرهای هنری که می تواند سینما، موسیقی، نقاشی، خط، تئاتر و … را در بر بگیرد

11. بلاگرهای سفر

12. بلاگرهای سرمایه گذاری و بازارهای مالی و به طور کلی اقتصادی

13. بلاگرهای ورزشی

14.  بیوتی بلاگرها یا بلاگرهای حوزه ی زیبایی

15.  گیم بلاگرها

16. بلاگرهای حوزه ی طنز

17. دکوراسیون بلاگرها

18.  و …

به چه کسانی اینفلوئنسر گفته می‌شود؟

اگر می‌خواهید متوجه شوید که اینفلوئنسر کیست و یا اینکه دقیقا چه کاری انجام می‌دهد بهتر است تا اندکی عمیق تر به معنای این کلمه توجه کنید.

کلمه اینفلوئنسر در لغت به معنای تاثیر گذار و شخصی است که قدرت تاثیرگذاری بالایی در نظر و فکر دیگران دارد و به اصطلاح می‌تواند به خوبی افکار آن‌ها را به سمت چیزی که در نطر دارد هدایت کند. در زندگی واقعی افرادی که دارای همچنین مهارتی هستند و یا همچنین نفوذی بر دیگران دارند شامل گروه‌هایی مانند استادان دانشگاه، نویسندگانف روزنامه‌نگاران، مشاهیر و دانشمندان می‌شوند اما در دنیای مجازی قوانین کاملاً متفاوت است.

در دنیای مجازی و خصوصاً در اینستاگرام اینفلوئنسرها آن دسته از افرادی هستند که موفق شدند تا فالوورها و یا طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کنند و در نهایت تاثیرات خود را بر روی تصمیم‌های آن‌ها اعمال نمایند. با توجه به نوع کاری که اینفلوئنسرها در شبکه های مجازی انجام می‌دهند موفق شدند تا نوعی مارکتینگ را تحت عنوان اینفلوئنسر مارکتینگ تاسیس کنند.

راز های یک بلاگر موفق

در راستای تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر در این قسمت به رازها و راهکارهای موفقیت در بلاگری می پردازیم که به شرح زیر است:

1. شکل ظاهری صفحه ی مورد نظر و چیدمان پست ها

2. استفاده از عکس های با کیفیت بالا

3. در اختیار داشتن برند شخصی یا همان پرسونال برندینگ برای خود و حفظ آن حتی پس از به درآمد رسیدن و به بار نشستن ایده ها

4. تولید محتوایی خوب و باکیفیت و در عین حال منحصر بفرد و جدید و ارائه ی آن به مخاطب

5. داشتن برنامه ریزی برای کارها و هدفمند بودن

6. سعی در رفع ایرادات و نواقص موجود و انتقاد پذیر بودن

7. داشتن مطالعه ی مستمر و منظم در حوزه ی کاری خود و به روز بودن در آن

8. جدید و خلاق بودن. بلاگر هایی که مشابه هم کار میکنند آنچنان مورد توجه قرار نمی گیرند اما اگر شما در حوزه ی فعالیتتان بتوانید کاری جدید انجام دهید که با استقبال روبرو شود قطعا موفق خواهید شد

راز های یک بلاگر موفق

چکیده مطالب

در دنیای اینترنت و اینستاگرام هر روز با مفهوم های مختلفی روبرو می شوید. یکی از این مفاهیم بلاگرها و اینفلوئنسرها هستند. در این مطلب به تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر پرداختیم و سپس راجع به موفقیت در بلاگری هم صحبت کردیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شد.

درباره‌ی فاطمه

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.