5 نکته برای سرمایه گذاری موفق در بورس و فرابورس

بازار سرمایه جای جذابی است و سرمایه‌گذاری موفق در آن جذاب‌تر. شما می‌توانید سهام شرکت‌‌های مختلف از جمله شرکت‌های حاضر در صنایع غذایی، خودرو و سیمان و… را خریداری کنید.

در این بازار، حق انتخاب با سرمایه‌گذاران اسـت.

با وجود این که بورس اوراق بهادار تهران نسبت به سـایر بورس‌‌های مطـرح جهانی تعداد بسیار کمتری از شرکت‌‌ها را در دل خود جای داده، اما به علت فرصت‌‌های بی‌ انتهایی که این بازار ارائه می‌کند و جریان مستمری از اطلاعات و اخباری که درباره شرکت‌ها و صنایع منتشر می‌شود، گاه فعالیت در این بازار برای سرمایه‌گذاران سخت و طاقت ‌فرسا می‌شود.

با ‌وجود این، جنبه مثبت بورس آن است که شما می‌توانید با دنبال کردن اصول و قواعد مشخصی حداقل تا حد زیادی شانس خود را برای گرفتن تصمیمات سرمایه‌گذاری بهتر و همچنین رسیدن به استقلال مالی افزایش دهید و ریسک خود را در این مسیر کمتر کنید.

چگونه در بورس موفق شویم؟

سوالی که ممکن است برای هر معامله گر سهام پیش بیاید. عوامل زیادی در یک سرمایه گذاری موفق وجود دارد اما اصل اساسی چیزی نیست جز مطالعه و تمرکز بر روی چندین سهم سودآور.

 

سرمایه گذاری موفق در بورس و فرابورس

 

🔆5 نکته برای سرمایه گذاری موفق در بورس و فرابورس🔆

 

1- تحقیق و مطالعه

  • تحقیق و مطالعه بر روی عوامل پایه ای سهم، شرط اول سرمایه گذاری موفق است. قبل از سرمایه گذاری بر روی سهم به دقت مطالعه کنید، صورت های مالی شرکت را بررسی کنید، سوابق قبلی مدیر را بررسی کنید تا یک سرمایه گذاری موفق در بورس داشته باشید.

نکته:

✅ فراموش نکنید در بحث تحلیل بنیادی (Fundamental) حتی عملکرد صحیح مدیر نیز بر روی قیمت سهم تاثیر گذار است.

 

2- صبر داشته باشید

  • قبل از سرمایه گذاری، حداقل یک ماه سهام را مورد مطالعه قرار دهید. 
  • گذشته سهام را با لبه (استراتژی) خرید و فروش خود مطابقت دهید و بررسی کنید با سیستم ترید خود چقدر در گذشته سود عاید شما می شده.
  • صبر، در سرمایه گذاری یکی از کلید های منطقی در سرمایه گذاری موفق در بورس و سرمایه گذاری در فرابورس هست.

نکته:

✅فراموش نکنید گذشته همانی است که در آینده تکرار خواهد شد. بازار به تناوب الگوهای رفتاری شبیه به همی را می سازد. (اگر چه ممکن است همان معامله گران قبلی در بازار نباشند اما الگوها شبیه به هم و از نظر آماری قابل اندازه گیری می باشد.)

 

3- کلان نگر باشید

  • نسبت به سرمایه گذاری در بورس دید منطقی و بلند مدت داشته باشید. در واقع خرید چند سهام و تشکیل سبد سهام برای کسب سود کلان و آن هم در مدت کوتاه بیشتر شبیه اعتقاد به قرعه کشی و شانس است !!!

نکته:

✅برای موفقیت در بورس لازم است سرمایه گذاری را با رویکردی منطقی آغاز کنید. سرمایه گذاری در بورس و سرمایه گذاری در فرابورس یک سرمایه گذاری کوتاه مدت نیست..! مراقب باشید در دام سودهای “بزن و در رو” نیوفتید..!

 

4- بهترین سهام رو انتخاب کنید

  • برای یک سرمایه گذاری موفق به دنبال خرید سهامی باشید که ارزش ذاتی بالایی دارد. 
  • تلاش نکنید پیرو دوستان خود در خرید سهام باشید، مطمین باشید عملکردن به توصیه های کارگزار مبنی بر خرید سهام همیشه کارساز نیست !!!

نکته:

✅دنبال رو سرمایه گذاری بر روی سهمی که همه هستند نباشید چرا که ممکن است شما در شیفت اصلاحی خرید کنید و اتفاقا ضرر کنید ، رکن اساسی موفقیت در بورس به موقع عمل کردن هست.

 

5- تعصب نداشته باشید

  • درگیر نوسانات مقطعی نشوید و نسبت به هیچ سهمی تعصب نداشته باشید !
  • درک این مطلب بسیار مهم است که شما به عنوان معامله گری که با هدف موفقیت در بورس وارد این نوع از تجارت می شوید، نه از سودهای پی در پی خوشحال شوید (حالت خودشیفتگی) و نه از ضررها و نوسانات بازار بترسید (حالت خودتخریبی ذهنی).

“نکته مهم در مورد برای سرمایه گذاری موفق در بورس و فرابورس”

فراموش نکنید برای موفقیت در بورس شما باید با دید سرمایه گذاری وارد این حرفه شوید نه به دلیل شغل و گذران زندگی..!

در واقع معیشت فعلی زندگی شما در حال حاضر باید از جایی تامین شود تا در صورت ضرر احتمالی، تحمل آن ضرر برای شما آسان شود (این جزئی از ذات بازار بورس است که قیمت همانند قطاربه سمت پایین کاهش پیدا کند..!)

 

ایران تبلیغ با زمینه سازی آموزشی سرمایه گذاری توانسته افراد زیادی رو به کسب و کارها راهنمایی کنه ، شما می‌توانید برای دریافت مشاوره رایگان در این زمینه با ما در ارتباط باشید.

درباره‌ی علی قاسمی

💠دانشجو رشته نرم افزار - دانشگاه شهید بهشتی 💠علاقه‌مند به نویسندگی خصوصاً در حوزه کسب و کار اینترنتی 💠گرافیست و ادیتور فیلم 💠عکاس

همچنین ببینید

طراحی سایت اجاره و اقامت مسافران در ویلا در تمام کشور

طراحی سایت اجاره ویلا زمینه ای مناسب برای تجارت در زمینه گردشگری بوده می‌تواند به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.