انواع سئو

انواع سئو

بهینه سازی موتورهای جستجو اصطلاح مورد استفاده برای توصیف مجموعه ای از فرآیندهای است که هدف اون بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو است.

سئو(انواع سئو ) نه تنها از سمتی برای گرفتن بازدیدکننده با کیفیت بالا از جستجو هست بلکه راهی برای بهبود تجربه کاربری کاربر در سایت و افزایش اعتبار مجموعه شما می باشد.

موتورهای جستجو مثل گوگل با استفاده از الگوریتم های پیچیده خود تعیین میکنند که چه صفحاتی در فهرست خود در صفحه اول قرار گیرند.

سئو زبانی برای صحبت کردن با موتورهای جستجو هست تا بتونید با این ربات های کامپیوتری در تعامل باشید و رتبه سایتتون رو بهبود دهید.

سئو دارای دو بخش اصلی هست سئو داخلی و سئو خارجی

مفهوم سئو داخلی

سئو داخلی(انواع سئو) مربوط به اعمال یک سری تکنیک های فنی داخل سایت شما که ساختار داخلی شما رو برای درک موتورهای جستجو بهینه تر می کند و مهم ترین نکات آن به شرح زیر هست:

  • داشتن عنوان و توضیحات بهینه برای صفحات سایت
  • استراتژی مناسب برای نوع ساختار دسترسی به آدرس صفحات
  • ساختار نشانه دهی کاربر پسندانه (استفاده از breadcumb یا نقشه سایت گرافیکی)
  •  بهینه سازی لینک های داخلی
  • فرمت بهینه متن مقالات (استفاده از هدینگ h1 تا h6، بولد کردن و …)
  • بهینه سازی عکس های سایت (استفاده از نام با مفهوم برای نامگذاری عکس ها – کاهش سایز و استفاده از alt یا همان متن جایگزین برای عکس ها)
  • داشتن صفحه ۴۰۴ کاربرپسندانه
  • سرعت لود بالا سایت
  • بهینه بودن قالب برای دستگاه های همراه موبایل و تبلت
  • منتشر کردن محتوای با کیفیت
  • بررسی لینک های خارجی شکسته تو سایت هایی که دیگه وجود ندارند.

مفهوم سئو خارجی

انواع سئو

سئو خارجی چیست؟(انواع سئو)

 

برعکس سئو داخلی مفهوم سئو خارجی اینست که شما باید عملیاتی خارج از وب سایتتان انجام دهید مانند:

  • لینک سازی
  • فعالیت مارکتینگ در شبکه های اجتماعی
  • سوشیال بوکمارکینگ

ما در این مقاله به جزئیات بیشتری از این موضوع خواهیم پرداخت ولی اول اجازه بدید یکم از مزایای سئو خارجی رو بگم.

چرا سئو خارجی برای ما اهمیت بالایی باید داشته باشد؟

موتورهای جستجو برای دهه ها تلاش کرده اند تا راهی برای بازگشت بهترین نتایج به صفحات جستجو پیدا کنند.

برای رسیدن به این هدف، آنها عوامل فاکتورهای الگوریتمی پیشرفته (که در بالا شرح داده شده است)، را ایجاد کردند و برخی عوامل دیگر مانند عوامل خارجی نیز یکی از مهم ترین فاکتورها برای مشخص کردن کیفیت یک سایت می باشد.سئو خارجی(انواع سئو) به آنها نشان داد که بتوانند از طریق اتصال وب سایت ها با یکدیگر به مفهوم فعالیت آن ها پی ببرند.

یه سایت با کیفیت بالا احتمال اینکه بیشتر به عنوان مرجع از رسانه های اجتماعی مثل فیس بوک، توییتر و …  لینک شود و این به افزایش رتبه آن سایت کمک بیشتری می نماید.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: ۱۱ تکنیک موثر سئو داخلی برای بالا بردن رتبه سایت

مزایای استفاده از تکنیک های سئو خارجی(انواع سئو ) برای وبمستران چیست؟

یک استراتژی موفق برای انجام موارد خارجی سایت جهت بهبود اعتبار آن میتونه موارد پایین باشه:

افزایش رتبه سایت – جایگاه سایت شما در اون حوزه که میخواید بالاتر خواهد بود و این به معنی ترافیک بیشتر برای سایت شماست.

افزایش اعتبار سایت – گوگل قبلا یک معیار با عنوان پیج رنک داشت که در حال حاضر هم سایت moz.com این اعتبار رو برای دامنه سایت ها لحاظ میکنه بر اساس کیفیت لینک هایی که به سایت شما داده میشه یک عددی از ۰ تا ۱۰۰ در نظر گرفته میشه که بالا رفتن این عدد میتونه برای سایت شما مفید باشه.

دیده شدن بهتر  وب سایت و  افزایش محبوبیت برندینگ – رتبه بالاتر در گوگل به معنی دیده شدن بیشتر و ورودی بیشتر هست همینطور کاربران شما رو تو شبکه های اجتماعی بازنشر میکنن و این باعث افزایش محبوب سایت شما خواهد شد.

انواع سئو

لینک سازی

روش ساختن لینک محبوب ترین و موثرترین روش سئو خارجی به حساب میاد و اساسا با ایجاد لینک های داخلی این سیگنال رو به موتورهای جستجو میدین که آرای سایت شما بیشتر از رقیبان هست و شما اونارو دور میزنین و در رتبه های بالاتری قرار میگیرید.

برای مثال: شما یه وبلاگ دارین و به یکی از مقالات سایت ما لینک میدین به عنوان مرجع این عمل موتور جستجو رو تحریک میکنه که شاید این مقاله کیفیت بالایی دارد و میبره بالاتر.

در طول سال ها، مدیران وب سایت ها سعی در ایجاد لینک به وب سایت های خود برای بالاتر بردن رتبه خودشون  و تعدادی از راه های ایجاد پیوند را اختراع کرده اند. محبوب ترین روش ها عبارت بودند از:

دایرکتوری های وبلاگ – چیزی شبیه صفحات زرد است، که پر هست از لینک هایی به سایت های مختلف.

امضاهای انجمن ها – بسیاری از مردم در انجمن ها فقط با هدف گرفتن لینک از اونها عضواشون شدند.

لینک در بخش نظرات سایت ها – همان مفهوم در بالا در این بخش هم صدف میکند و به سایت هایی که مقالات داشتند به جای نوشتن نام خودشون کلمه کلیدی رو مینوشتن و نظر رو درج میکردند.

دایرکتوری های مقالات مثل وبلاگ ها –  وقتی یه مقاله ای رو مینوشتن اون رو تو چندین سایت دیگه عینا قرار میدادند.

استفاده از پست مهمان ها – سایت هایی بوجود اومدن که این امکان رو میدادن تا محتوا رو کاربر قرار بدهد و تو محتوا لینک به سایت خودشون میدادند.

اسکریپت های تبادل لینک اتوماتیک – سایت هایی ساخته شدن که به صورت اتوماتیک شما یه سری لینک رو میزاشتین رو سایتتون و لینک شما هم تو سایت اونا درج میشد.

جالب اینجا بود که تو برخی مواقع یکم معادله رو پیچیده تر میکردن مثلا سه تا سایت بودن یکی شون به اولی لینک میداد و اون یکی به دومی و همینطوری چرخشی ادامه داشت.

توجه کنید که این روش ها فقط تعریفی از تاریخچه این موضوع بوده و دیگه الان دست همه این روش ها برای گوگل رو شده و اگه استفاده کنید شدیدا جریمه خواهید شد.

اگر به طور مصنوعی سعی به لینک سازی خارجی کنید توسط الگوریتم های گوگل پنالتی خواهید شد.

تولد سئو کلاه سیاه

ساختن لینک ها یک راه آسان برای دستکاری نتایج موتورهای جستجوای مثل گوگل بود و بسیاری از اسپمر ها سعی کردند که از این طریق نتایج رو دستکاری کنند و این به تدریج منجر به ایجاد پدیده ای با عنوان سئو کلاه سیاه شد که کیفیت نتایج گوگل رو کاملا از بین برده بود حتما به یاد دارید که خیلی زیاد نه تو همین چند سال پیش وقتی یه عبارتی رو جستجو میکردین وارد سایتی میشدین که کلی پاپ آپ باز میکرد و اصلا اون موضوعی که شما دنبالش بودین نبود.

گوگل در شناخت تکنیک های کلاه سیاه بسیار هوشمند شده است و با معرفی پاندا، پنگوئن و مرغ مگسخوار، توانسته مشکل را حل کند و نتایج موتورهای جستجو را از اسپم ها محافظت کند.

البته هنوز استثنا وجود دارد، اما آنها در هر نسخه ی الگوریتمی جدید پیشرفت می کنند و به زودی هیچ کدام از این ترفندها کار نخواهند کرد.

فالو و نوفالو بودن لینک ها 

برای وبمسترهایی که مثلا برای تبلیغات مجبور به لینک به سایت های دیگه بودند روشی رو معرفی کردند تا از انتقال اعتبار اون صفحه جلوگیری کند و اون استفاده از تگ نوفالو برای این چنین لینک هاهست.

این یک برچسب مخصوص هست که میتونید به لینک هاتون به این مدل اضافه کنید:

<a hrefs=”link” rel=”nofollow”>متن لینک</a>

این کار برای این به وجود اومد تا بدون خطر از افت رتبه سایتتان به سایت های دیگر لینک دهید.

به عنوان قاعده کلی شما باید تو سایتتون nofollow رو به تمام لینک های خارجی که به اون سایت ها ۱۰۰ درصد اعتماد ندارید اضافه کنید مثل بخش لینک های نظرات و یا بنرهای تبلیغاتی.

لینک خوب چیست؟

بنابراین اگر بک لینک های بالا مفید نباشه چه لینک هایی خوب هست؟

اول شما باید اینو درک کنید که دیگه رو تعداد ساخت لینک بحثی نیست و بلکه باید رو کیفیت اون حساب کنید.

به عبارت دیگر این مهم نیست که چند تا سایت به شما لینک میدن بلکه قدرت اون بک لینک مهم هست.

به عنوان مثال یک لینک از یک وبلاگ معمولی و با یک سایت با قدرت بالا مثل سایت زومیت اصلا وزن یکسانی ندارند.

سوال اینجاست چطوری این لینک های خوب رو بگیریم؟

اگر اینو از گوگل بخواهید بپرسید حتما خواهند گفت که هر لینکی به سایت شما باید به صورت طبیعی ایجاد بشه منظور از لینک های طبیعی دقیقا همون چیزی هست که از اسمش هم معلومه یعنی یه مالک سایتی با سایت شما حال بکنه و به شما لینک بده.

آیا در واقعیت این موضوع صحت دارد یا خلاف آن اتفاق می افتد؟

مطمئنا این روشی که گفته شده کار میکنه ولی خوب به زمان زیادی احتیاج داره و واقعا باید سخت تلاش کنید واسش تا به اون نقطه برسید راه حل این هست که لینک بخرین! درسته باید لینک هایی رو از سایت هایی که کیفیت بالا دارند و اسپم اسکورشون پایین هست.

بهترین راه برای جذب لینک ها انتشار محتوایی با ارزش است که افراد دیگر مایل به پیوند دادن آن هستند.

 

فعالیت مارکتینگ در رسانه ها و شبکه های اجتماعی 

رسانه های اجتماعی بخشی از مهم فعالیت های سئو خارجی محسوب میشه شما باید فعالیت هایی کنید که کاربران اون ها دلشون بخواد سایت شما رو ببینید البته هر فعالیتی تو این رسانه ها کنید لینک ها به صورت نوفالو هست ولی خوب باز سیگنال مثبتی رو ایجاد میکنه.

سوشیال بوکمارکینگ

نشانه گذاری تو شبکه های اجتماعی هم الان دیگه اونقدر که قبلا تاثیر گذار بود نیست ولی خوب باز یه تاثیر کوچکی داره تو سایت هایی مثل reddit.com، stumbleupon.com، scoop.it و delicious.com میتونید فعالیت کنید.

نتیجه گیری

سئو خارجی(انواع سئو) مهم هست به همان اندازه که سئو داخلی دارد اگر میخواهید کمپین هایی سئو موفقی داشته باشید باید هر دو را انجام دهید هنگام فکر برای ساخت لینک راه آسانی رو انتخاب نکنید تا سعی نکنید که مجازات اون رو بعدا حل کنید بک لینک هایی رو بگیرید که واقعا ارزش داره.

در گذشته، شما به راحتی میتونستید هزاران بک لینک به سایتتون بسازید و رتبه تون میرفت واقعا بالاتر تو گوگل ولی الان دیگه توصیه میکنیم که صبر داشته باشید و با تمرکز بیشتری روی این موضوع کار کنید از سایت های عالی لینک بگیرید که بتونید ازش تاثیر واقعی ببینید.

درباره‌ی pari sheikh

لیسانس نرم افزار.برنامه نویس لاراول.تولید محتوا.خیاط حرفه ای

همچنین ببینید

رابط کاربری چیست

رابط کاربری سایت چیست؟+تاثیر بهبود رابط کاربری سایت در سئو

رابط کاربری سایت; رابط کاربری به عنوان عامل اصلی تعامل با کاربر، نقش بسیار مهمی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.