فروش در شبکه های اجتماعی

فروش در شبکه های اجتماعی ; امروزه با فراگیر شدن اینترنت پرسرعت موبایل و اینترنت پرسرعت خانگی اغلب مردم به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی و تولید محتوا گرایش پیدا کرده اند و این شبکه ها به جزء جدانشدنی زندگی مردم تبدیل شده اند.

اغلب افراد برای ارتباط با دوستان ، اشنایان و خانواده های شان از این شبکه های اجتماعی استفاده میکنند. شبکه های اجتماعی هم با اضافه کردن ابزارهای مختلف مانند قابلیت لایک و کامنت و مقدار بازدید از ویدیو سعی در معتاد کردن مردم به گوشی ها و شبکه های اجتماعی شان دارند.

با توجه به موارد ذکر شده ، تبلیغات در شبکه های اجتماعی به یک نیاز و ضرورت برای برندها ، شرکت ها و تولیدی ها شده است تا بتوانند با دیده شدن محصولاتشان توسط مردم حاضر در شبکه های اجتماعی ، فروش محصولاتشان را به صورت محسوسی بالا ببرند.

روش های برقراری ارتباط با مشتری

  • در شبکه های اجتماعی معروف اکانت بسازید

به وسیله رسانه ی اجتماعی، می توانید به طرق مختلف با کاربران ارتباط برقرار کنید. امروزه بیشتر کسب و کارهای بزرگ اکانتی می سازند و کاربران را از طریق آنها تشویق می کنند که به وب سایتشان سر بزنند.

به همین سبب علاوه بر اینکه با مشتری ارتباط بیشتری برقرار می کنند، بازدید سایتشان نیز بیشتر می شود. همچنین می توانید گروه های خصوصی یا عمومی برای مشتری های خود در شبکه های اجتماعی بسازید و آنها را از اخبار مربوط به محصولات، تخفیف ها، قیمت محصولات، ارائه محصولات جدید و … مطلع سازید.فروش در شبکه های اجتماعی

  • پاسخگوی کاربران باشید

وقتی وارد شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام و توییتر می شوید و در آنها پست می گذارید، توسط افراد زیادی دیده می شود. گاهی کاربران در رابطه با کسب و کار شما سؤالاتی می پرسند. شما بایستی به طور کامل پاسخ آنها را بدهید.

همچنین به پیشنهادات و انتقادات آنها توجه کنید. برخی از این انتقادات بسیار سازنده هستند و می تواند باعث ارتقاء کسب و کار شما بشود.

ارتباطات همچون یک خیابان دو طرفه است و شما می توانید ارتباط سالم و معناداری را، از طریق شبکه های اجتماعی با افراد برقرار کنید.

  • راه های دسترسی مشتریان به سازمان تان را افزایش دهید

گاهی مشتری ها فقط از راه تلفن قادر به برقراری ارتباط هستند و نمی توانند از طرق دیگری همچون ایمیل با شما تماس بگیرند. بنابراین گزینه های برقراری تماس را گسترش دهید.

همچنین اگر از طریق تلفن، افراد بیشتری با شما تماس می گیرند، تعداد خطوط تماس خود را افزایش دهید. شما بایستی پاسخ مشتری را با سرعت بیشتری بدهید.

برای مثال اگر مشتری از طریق ایمیل از شما سؤالی پرسید و شما دو روز بعد پاسخ  او را بدهید، ممکن است دیگر فراموش کرده و ایمیل خود را چک نکند. اما در صورتی که سریعاً پاسخ افراد را بدهید، رضایت آنها را به دست می آورید به طوری که امکان دارد از محصولات شما خریداری هم بکنند.کسب و کار در شبکه های اجتماعی

فروش در شبکه های اجتماعی : پلت فرم های اجتماعی و انواع کاربران

در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ توسط Ebriz/MBA رتبه بندی ای بر اساس تاثیرگذاری و طبقه بندی کاربران انجام شد. بر این اساس در آمریکا حدود ۷۳ درصد از بالغین از شبکه های اجتماعی استفاده میکنند که از این میان فیسبوک از محبوبیت بالاتری برخوردار است. این مطالعه نشان داد تفکیک کاربران در شبکه های اجتماعی به هم شبیه نیستند؛ فیسبوک از تنوع بالای کاربران برخوردار است و بین کسانی که به صورت روزانه سایت ها را چک میکنند محبوب است. پینترست در بین خانم ها با ضریب چهار برابری کاربری بیشتری دارد و لینکدین در بین افراد فارغ التحصیل مقبولیت دارد. در مقابل کاربران اینستاگرام و توییتر با هم همپوشانی زیادی دارند و بیشتر قشر جوان را شامل میشوند. در این بین درصد کمی از افراد تنها از یک شبکه اجتماعی استفاده میکنند؛ ۸ درصد لینکدین، ۴ درصد پینترست و ۲ درصد اینستاگرام یا توییتر.

به طور متوسط از هر چهار نفر، یک نفر در جهان از سایت های اینترنتی استفاده میکند که میتوان این کاربران را به هفت گروه تقسیم کرد. یک تاجر به کمپانی ها را به منظور معامله و قرارداد دنبال میکند پس فروشندگان باید با درخواست و پیشنهاد به آن ها گوی سبقت را از رقبا بربایند. مشتریان ناراضی پتانسیل زیادی برای آسیب زدن به برندها دارند، چون با به اشتراک گذاشتن تجربیات بد خود از استفاده از محصول یا خدمات شما میتواند تاثیر منفی روی نظر دیگران داشته باشند، مهم است که سریعا شناسایی و دلیل نارضایتی آن ها پرسیده و رفع شود. در مقابل مشتریان وفادار میتوانند تاثیر مثبتی روی افکار عمومی نسبت به محصول برند شما داشته باشند و بعضا از آن دفاع کنند.

بعضی از دنبال کننده ها صرفا به خاطر دوستانشان شما را دنبال میکنند، اینها پتانسیل بالقوه ای دارند که میتوانید از آنها در جهت تبدیلشان به مشتری وفادار بهره ببرید. اینفلوئنسرها مهم ترین دنبال کنندگان برند شما هستند که میتوانید با آپدیت نگه داشتن آن ها و مطلع کردنشان از محصولات و خدمات جدید از تاثیری که میتوانند روی فروش داشته باشند استفاده کنید. و در نهایت منتقدان که میتوانند به شکلی حرفه ای اعتبار شما را خدشه دار کنند و حتی یک جنگ روانی را به شما تحمیل کنند؛ عکس العمل شما باید هوشمندانه و نه از روی احساس باشد، سعی کنید نقدشان را تحلیل و با رویی باز به آن ها پاسخ دهید.

در نهایت باید بدانید که استفاده از شبکه های اجتماعی و دیجیتال مارکتینگ برای ارتقاء برند و میزان فروش نیازمند طرح استراتژی مشخصی است که شامل محتوای خوب و صادقانه و به دور از اغراق، به روز رسانی و فعالیت منظم و پایدار و هم چنین پاسخگویی ای هوشمندانه و مشتری مدارانه است.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.