بازگشت سرمایه در دیجیتال مارکتینگ

آنچه که بارها در دنیای دیجیتال مارکتینگ گفته شده ،فروش بیشتر و جذب مشتری از طرق مختلف است. دیجیتال مارکتینگ با بازاریابی شروع میشود اما بنظر میرسد که پایانی ندارد. اما خود بازاریابی با فرایند جذب مشتری شروع و با بازگشت سرمایه پایان می پذیرد. انواع دیجیتال مارکتینگ و به تبع آن روش های مرتبط به بازاریابی در نهایت به فروش بیشتر منتهی میشود. چرخه بازاریابی از ابتدا تا انتها با هدف تمرکز بر مشتری مداری و جذب مشتری جدابیت فراوانی برای تمامی کسانی که در این کسب و کار هستند فراهم کرده است.

بازگشت سرمایه در دیجیتال مارکتینگ

سوال اولیه برای کسانی که در ابتدای ورود به این حرفه هستند این است:آیا این کسب و کار برای من سود آور است؟ چه میزان سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار نیاز است؟ هزینه ها بر پایه چه صورت هایی ارائه میشود؟ چه چیزی در این کسب و کار مفید است؟

بارگشت سرمایه در دیجیتال مارکتینگ یا همان نرخ بازگشت در دیجیتال مارکتیگ مانند سایر کسب و کارها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای اندازه گیری این نرخ عوامل متعددی وجود دارد که به بررسی بعضی از این عوامل میپردازیم.

1 – نرخ فروش نسبت به هزینه مشتری

اینکه در مدت زمان برنامه ریزی شده برای فروش چه مقدار از مشتری های بالقوه را میتوانید جذب کنید و چه مقدار از این مشتری های جذب شده توانسته اند به مرحله خرید برسندنرخ فروش نسبت به هزینه است. میزان هزینه ای که برای مشتری میکنید واز آن طرف میزان سودی که همان مشتری به شما میدهد ، مهم است.

اگر میزان هزینه ای که برای یک مشتری میکنید از مقدار سرمایه ای که برای تولید یک محصول هزینه میکنید بیشتر باشد، زمانی که برای برگشت سرمایه در نظر میگیرید طولانی خواهد شد.

برای به دست آوردن این نرخ میتوانید میزان هزینه بازاریابی را بر درآمد خود تقسیم کنید. رقمی که شما بدست می آورید همان میزان هزینه شما به ازای هر فروش است. با نتوجه به این نرخ اکنون شما میتوانید استراتژی مناسب خود را برنامه ریزی کنید.

این نرخ همچنین به شما کمک میکند تا برای افزیش میزان تولید و به تبع آن افزایش میزان درآمد برنامه ریزی کنید. تصمیم گیری برای افزایش حجم سفارش امر مهمی است. چرا که افزایش سفارش درآمد بیشتری برای شما به ارمغان خواهد آورد.

2 – ارزیابی ترافیک مشتری

فروش بیشتر هدف بازاریابی در دیجیتال مارکتینگ به حساب میرود. با ارزیابی مناسب میتوان دریافت که ترافیک مشتری بیشتر در چه مناطقی از کسب و کار بیشتر تجمع کرده است. بدین ترتیب میتوانید بازاریابی مناسب جهت افزایش فروش به این تعداد از مشتری را انجام دهید.

3 – ارزیابی فاکتورها

جستجوهای ر رابطه با برند خودتان را بررسی کنید. جستجو های حاوی برند و غیر برند را تفکیک کنید. جستجوهایی که حاوی برند هستند نسبت به حستجوهای غیر برندی از نرخ تبدیل بالاتری برخوردار هستند.

بدین ترتیب با شناسایی مشتریان بالقوه و کسانی که با برند شما آشنایی دارند میتوانید به بازریابی مورد نظر برندتان دست یابید.

4 – بررسی های زمانی طولانی مدت

اگر در فکر بررسی فروش خود هستید بهتر است آنرا بصورت سالانه انجام دهید. تا بتوانیذ ارزیابی بهتر نسبت به کسب و کارتان بدست آورید. بررسی های ماهانه با توجه به جابجایی نرخ فروش در ماههای مختلف، تغییر سلیقه ها نسبت به محصولات ، برخی مشکلات فروش در زمان های خاص و فصلی بودن بازار، متغیر است. بازه زمانی سالانه دید بهتری به شما خواهد داد.

5 – طول عمر یک مشتری

تا زمانی که ندانید عمر یک مشتری در کسب و کار شما چقدر است. و در طول عمر خود چندین بار از محصول شما خرید میکند نمیتوانید میزان هزینه برای جذب و نگهداری آن مشتری را محاسبه کنید.

با توجه به نرخ های گفته شده باید بتوانید نرخ بازگشت سرمایه خود را محاسبه کنید.با توجه به معیارهای فوق استراتژی خود را برپا کنید و سپس اقدامات لازم را برنامه ریزی کنید.

درباره‌ی homauni homauni

به عنوان نویسنده محتوا در سایت ایران تبلیغ فعالیت دارم

همچنین ببینید

فایل robots.txt

فایل robots.txt چیست؟ + بهینه سازی فایل robots.txt

فایل robots.txt ;اخیرا یکی از مشتریان سئو سایت ما سوالی درباره اینکه وقتی می گوییم فایل robots.txt …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.