کسب درامد از اپلیکیشن ای او اس و اندروید به 7 روش کلی

کسب درامد از اپلیکیشن به 7 روش درامدزا به راحتی پولدار شوید کسب و کار کنید حال با این روش ها که در بین همه اپ های مختلف رواج دارد بیشتر اشنا خواهیم شد پس در ادامه با ایران تبلیغ همراه باشید.

تا بحال با خودتان فکر کرده اید چه اپلیکیشنی طراحی و یا برنامه نویسی کنیم که بتوانیم از ان کسب درامد کنیم؟ چه اپی را بسازیم که درامدزا باشد و به سادگی پولدار شویم؟ شاید کلمه پولدار شدن برای شما یک شوخی باشد اما اگر یک نگاه کلی از اپلیکیشن هایی که در بازار و گوگل پلی و اپ استور حال تحت زبان ای او اس و اندروید فروخته میشوند را داشته باشیم ، برایتان روشن میشود!
که یک اپ وقتی بیش از 1.000.000 بار نصب فعال داشته باشد چقدر میتواند برای صاحب آن یک گنج اینترنتی باشد.

کسب درامد از اپلیکیشن با ایران تبلیغ
کسب درامد از اپلیکیشن با ایران تبلیغ

اپلیکیشن های تجاری

درواقع چنین اپلیکیشن هایی تجاری هستند که به تنهایی هیچ گونه دارمد خاصی ندارند و به تنهایی درامدزا نیستند و درواقع هرچه تقاضا بیشتر باشد کسب درامد بالاتر رفته و به راحتی پولدار میشوید ! یعنی همان دفعات دانلود و نصب فعال خودشان منبع کسب و کار هستند.

فروش کلی

برنامه نویسان یک اپلیکیشن و یا شرکت سازنده برای کسب درامد شروع به فروش مستقیم اپلیکیشن میکنند ، در اشتباه نباشید این گونه اپ ها به صورت رایگان  به فروش میرسند اما با محدودیت زمانی و برای فعال سازی و ادامه کار که حتما میبایست سریال آن اپلیکیشن را به صورت جداگانه خریداری شود تا اپلیکیشن از حالت 7 روز تست رایگان خارج شده و به صورت کامل برای همیشه کار کند!

سوالاتی در مورد باگ :
آیا این اپلیکیشن بعد از تست 7 روزه باز بدون خریداری سریال محصول و با پاک کردن و دباره نصب کردن میشود کل ماجرا را دور زد؟ جواب خیر با توجه به دستگاه و سخت افزاری اطلاعات ثبت شده و دیگر قادر به نصب نخواهد بود و یا اپ قفل شده و درخواست سریال میکند! و یا حساب کاربری بعد از مدت معین 7 روزه پاک خواهد شد.

معایب : به دلیل گران بودن قیمت که به صورت کامل پرداخت میشود کمی برای کاربر هزینه سنگین میباشد.

مزایا : هرچه کاربران بیشتر باشند کسب درامد بیشتر و پول بیشتری بدست خواهید اورد! و به دلیل اینکه یک بار برای همیشه خریداری شده پس از ابدیت های مکرر به صورت رایگان و با پشتیبانی مادام العمر خدمات دهی میشود و رضایت بیشتری را جلب میکند.

درامدزایی و کسب و کار در ایران تبلیغ

خرید درون برنامه ای

برخی از اپلیکیشن ها برای کسب درامد و پولدار شدن برعکس روش فوق کل اپ را به صورت رایگان ارائه میدهند و هزینه سنگینی برای کاربر نخواهد داشت طوری که امکانات مختلف و کاربردی را به صورت خرید درون برنامه ای برای کاربر قرار میدهند ! اگر به بازی کلش اف کلنز دقت کنیم مقادیر جم ها و یا سکه ها و یا لباس ها به صورت خرید درون برنامه های قرار گرفته اند.

برای امکانات بیبشتر برنامه نویسان مبلقی را درنظر میگیرند و ان را در اپلیکیشن قرار میدهند این روش درامدزا میباشد و دوام آن نسبت به روش فروش مستیقم بیشتر است چرا که کاربر با توجه به نیاز های خودش ماژول ها و امکانات مورد نیازش را خریداری میکند و لازم نیست به یکباره هزینه سنگین بپردازد و امکاناتی که شاید مورد نیاز کاربر نباشد به ازای ان هم هزینه اضافی بپردازد.

وی ای پی و اشتراک

پرداخت حق اشتراک به ازای یک بازه زمانی مشخص برای استفاده از اپلیکیشن این روش نوعی کسب درامد اجاره ای میباشد ! کاربر مقدار زمان مشخص را در نظر گرفته و با توجه به امکانات محدود و نامحدود پلان ها و سطح دسترسی پرداخت انجام میدهد مثل فیلمو و اپ های دانلود موزیک و یا دانلود فیلم و …

حمایت مالی

این روش کسب درامد درامدزا نیست و این قسمت را در اپلیکیشن هایی قرار میدهند که تمامی امکانات نامحدود و کامل و رایگانی را دارد و حتی بدون کوچکترین تبلیغات اما به دلیل اینکه به نوعی تراکنش های مالی در ان رخ میدهد دلیل بر این دانستم تا این مورد را هم بیان کنم ! کاربران با میل و خواسته خودشان برای حمایت مالی و آن شرکتی که اپلیکیشن را طراحی کرده وجه نقد معینی را پرداخت میکنند.

محصولات و خدمات

برخی اپلیکیشن ها از روش های فوق کسب درامد نمی کنند و تنها محصولاتشان است که به فروش میرسانند و به وسیله فروش آن ها درامدزایی میکنند مثل اپ دیجیکالا و یا … تمامی امکانات نامحدود و رایگان جهت سهولت کاربران و جذب مشتریان است ! برای مثال مصرف اینترنت را در اپ خود به رایگان قرار میدهند و یا اشنانتیون های اپلیکیشنی برای جذب مشتری و رضایت کاربر قرار میدهند.

به نوعی امکانات فدای محصولات است ! که واقعا هم جواب میدهد.

پولدار شدن اسان است اما با ایران تبلیغ

تبلیغات

تبلیغات برای اپلیکیشن هایی که به رایگان محصولات و خدمات ارائه میدهند و تنها راه کسب درامد و پولدار شدن ان ها تبلیغات در اپلیکیشن خودشان است این مورد فقط در اپ هایی شبکه اجتماعی جوابگو است به معنی دیگر اگر بتوانید همچون رقبایی قدرتمندی برای اینستاگرام و یا تلگرام و یا فیسبوک و… باشید منبعی بزرگ برای درامدزایی خواهید داشت.

قراردادی و تراکنشی و مصرفی

در این نوع اپلیکیشن ها با توجه به هر 6 موارد فوق به هیچ شکل کسب درامد نمی کنند و تنها طرف حساب و مشتریان انها بانک ها و تراکنش های مالی به هر شکل ممکن میباشد که به ازای هر تراکنش از شرکت و یا بانک مالیات میگیرند مانند کیف پول های انلاین و یا همان اپ های انتقال وجه مثل اپلیکیشن بله و یا اپلیکیشن آپ و  یا …. میباشد.

کد تخفیف kazemi011 جهت سفارش اپلیکیشن

جمع بندی

روش پرداخت درون برنامه ای بسیار رایج تر است اما تمامی روش های فوق جواب گو هستند کافی یک اپلیکیشن با روش های فوق در ایران تبلیغ با ارزانترین قیمت و کیفیت طراحی کنید بی شک از بهترین متد ها جهت برنامه نویسی اپلیکیشن های ای او اس و اندروید توسط برنامه نویسان ایران تبلیغ انجام میگیرد جهت سفارش از پنل کاربری خود اقدام کنید.

یه خبر فوق العاده با کد تخفیف kazemi011 با توجه به ارزان بودن تعرفه ها در طراحی اپلیکیشن باز هم تخفیف بگیرید !

موفق و پیروز باشید

درباره‌ی سعید کاظمی

کارشناس مهندسی تکنولوژی نرم افزار / طراح و گرافیست مسلط به فتوشاپ و مسلط به وردپرس و IPB-IPS با استفاده از کد kazemi011 جهت سفارش گذاری خدمات ایران تبلیغ تخفیف دریافت کنید

همچنین ببینید

فایل robots.txt

فایل robots.txt چیست؟ + بهینه سازی فایل robots.txt

فایل robots.txt ;اخیرا یکی از مشتریان سئو سایت ما سوالی درباره اینکه وقتی می گوییم فایل robots.txt …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.