نحوه فروش محصولات در اینستاگرام به همراه تکنیک‌ها

نحوه فروش محصولات ; اگر می‌خواهید با اصول و نحوه فروش محصولات در اینستاگرام و تکنیک‌های کاربردی این کار آشنا شوید، این مقاله همان چیزی‌ست که به آن نیاز دارید.

این روزها اگر چرخی در اینستاگرام بزنید، حتما پیج‌های فروش محصولات مختلف به چشم‌تان می‌خورد. شاید خود شما هم تجربه خرید از یکی از این پیج‌های اینستاگرام را داشته باشید و حالا به این فکر افتاده‌اید که چرا خودتان دست به چنین کاری نزنید؟

شاید هم در حال حاضر یک فروشگاه در اینستاگرام داشته باشید، اما فروش چندان خوبی را تجربه نکرده باشید.نحوه فروش محصولات

شاید باورش سخت باشد، اما فروش در اینستاگرام بسیار راحت‌تر از آن چیزی‌ست که فکرش را می‌کنید، به شرط آنکه با نحوه درست انجام این کار و تکنیک‌های آن آشنا باشید.

در این مقاله  با استفاده از تجربیات چندین و چن ساله افراد فعال در این حوزه و بررسی یک نمونه پیج موفق، ابتدا راجع به نکاتی که باید قبل از راه‌اندازی پیج  فروش در اینستاگرام بدانید صحبت می‌کنم (اگر در حال حاضر پیج فروش دارید، باز هم این نکات برای‌تان مفید است)، بعد در مورد کالاهای پرفروش در اینستاگرام توضیحی می‌دهم و در نهایت می‌روم سراغ تکنیک‌های فروش محصول در این پلتفرم.

نکات ضروری در نحوه فروش محصولات

ممکن است که فکر کنید فروش محصولات در اینستاگرام کار بدون زحمتی‌ست و برای این کار کافی‌ست 4 تا عکس از آن‌ها بگیرید، آن‌ها را در اینستاگرام آپلود کنید و با ذکر جمله “برای گرفتن قیمت به دایرکت مراجعه کنید” تمام کاری که باید را انجام داده‌اید، اما باید به شما بگویم که زهی خیال باطل! درست است که در مقدمه گفتم این کار آسان است، اما باید اصول انجام آن را هم بلد باشید.

برای یاد گرفتن نحوه فروش محصولات در اینستاگرام بهتر است از پایه و اساس این کار شروع کنیم. پایه و اساس یعنی چه؟ یعنی با مفهومی به نام بوم مدل کسب و کار آشنا شوید. اگر با بوم مدل کسب و کار آشنایی ندارید اصلا نگران نباشید، چرا که اصلا موضوع پیچیده‌ای نیست و در مقاله‌ای که راجع به آن نوشته‌ام به صورت واضح آن را توضیح داده‌ام. در اینجا هم دوباره بخش‌های مهم این بوم را برای‌تان توضیح می‌دهم و بعد می‌روم سراغ ادامه مقاله.

بوم مدل کسب و کار درواقع یک پیش‌نمایش از مسیری‌ست که شما پیش رو دارید و می‌توانید با تکمیل آن، یک برنامه‌ریزی بلندمدت و دیدی کلی از کسب و کارتان داشته باشید.

بوم مدل کسب و کار، پیش‌نیازی ضروری قبل از شروع کار

  • ارزش پیشنهادی

ارزش پیشنهادی همان ارزش منحصر به فردی‌ست که محصول شما نسبت به سایر رقبا دارد و به مشتری می‌گوید که به چه علت باید شما را انتخاب کند. اگر می‌بینید این همه پیج مختلف در اینستاگرام وجود دارد و تمام آن‌ها فروش خوبی را تجربه می‌کنند، به خاطر این است که هر کدام ارزش پیشنهادی خودشان را دارند. برای یک نفر قیمت کمتر می‌تواند ارزش تلقی شود، برای یک نفر دیگر مارک بودن و لوکس بودن و برای یک نفر دیگر دفترچه آموزش کلوچه‌پزی که در پاکت یک کلوچه وجود دارد.

  • مشتریان هدف

قبل از شروع هر کاری باید بدانید که مخاطب و مشتری هدف شما کیست. دانستن این موضوع نه تنها در مورد فروش محصولات در اینستاگرام، که در تمام مراحل یک کسب و کار امری ضروری‌ست. برای مثال اگر شما مشخص کنید که مخاطبان شما دختران 10 تا 15 ساله هستند، می‌توانید تم رنگی پیج، نوع ادبیاتی که به کار می‌برید و بسیاری از موارد دیگر را مطابق با سلیقه این گروه از افراد پیش ببرید.

  • کانال‌های دسترسی به مشتری

یکی دیگر از مهم‌ترین قسمت‌های کسب و کارتان که در این بوم به آن می‌پردازید، این است که از مخاطب برای آشنایی با محصول شما، خرید آن، دریافت و گرفتن پشتیبانی پس از خرید، از چه طریقی می‌تواند با شما در ارتباط باشد؟

برای مثال مشخص می‌کنید که آشنایی با شما از طریق اینستاگرام است، برای خرید محصول می‌تواند از طریق دایرکت و یا وب‌سایت شما اقدام کند، برای دریافت کالا نیازی به مراجعه حضوری نیست و شما محصولات را به سراسر کشور ارسال (با هزینه یا رایگان بودنش بستگی به استراتژی شما دارد) می‌کنید، و در نهایت برای دریافت خدمات پس از فروش هم می‌تواند از طریق دایرکت اینستاگرام یا واتساپ با شما در ارتباط باشد.

  • ارتباط با مشتری

در این قسمت نوع ارتباط با مشتری و جایگاه او را در کسب و کار خود مشخص می‌کنید. باید ببینیم آیا مشتری برای تصمیم‌گیری در مورد خرید یک محصول به کمک ما هم نیاز دارد یا نه، و اگر دارد سهم ما در این تصمیم‌گیری چقدر است و به چه صورت باید انجام شود؟ برای خدمات پس از فروش و یا پیگیری مشکلات مشتریان خود چه برنامه‌ای دارید و راه ارتباطی شما در این موارد چیست؟

  • منابع کلیدی

نحوه فروش محصول

در این بخش باید منابع مالی، منابع انسانی و منابع فیزیکی خود را مشخص کنید.

  • فعالیت‌های کلیدی

فعالیت‌های کلیدی به عبارت ساده همان اقداماتی هستند که هسته یک کسب و کار را می‌سازند. فعالیت کلیدی با توجه به نوع کسب و کار می‌تواند متفاوت تعریف شود. برای مثال در مورد یک رستوران، برندسازی می‌تواند فعالیت کلیدی آن باشد که در صورت حذف آن، فعالیت این رستوران معنایی ندارد. در یک کسب و کار دیگر مثل ساخت دکمه پلاستیکی، خط تولید و مرحله مربوط به تزریق پلاستیک می‌تواند کلیدی‌ترین بخش کار باشد.

  • شرکای کلیدی

شرکای کلیدی هم که از اسمش مشخص است؛ برای فروش محصولات در اینستاگرام، بلاگرهای مربوط به حوزه فعالیت شما، عمده‌فروشانی که قصد تهیه محصول از آن‌ها را دارید و شرکت پست که وظیفه ارسال محصولات را به سایر نقاط کشور دارد، می‌توانند شرکای کلیدی شما باشند.

  • مدل درآمدی

در این قسمت مشخص می‌کنید که قرار است از چه طریقی درامد داشته باشید. در مورد فروش محصولات در اینستاگرام مشخصا شما به ازای فروش هر محصول، درآمدی خواهید داشت. البته با گسترش کسب و کارتان می‌توانید روی کسب درآمد از طریق تبلیغات هم حساب باز کنید. برای مطالعه بیشتر در مورد انواع مدل‌های درامدی، می‌توانید مقاله‌ای که در این زمینه نوشته شده است را مطالعه کنید.

  • ساختار هزینه

در این بخش باید هر چیزی که برای‌تان هزینه‌بر است را مشخص کنید تا بتوانید برآورد درستی از آنچه که پیش روی شماست داشته باشید. این هزینه‌ها به دو دسته ثابت و متغیر تقسیم می‌شوند. البته در ایران که هزینه‌ها ثبات زیادی ندارند تقریبا اکثر هزینه‌ها متغیر محسوب می‌شوند. هزینه پست محصولات، هزینه اینترنت و … جزو دسته متغیرها و هزینه‌هایی مثل حقوق نروها، جزو دسته هزینه‌های ثابت شمرده می‌شود.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.