بررسی روش‌های ساخت فروشگاه اینترنتی برای همه

روش ساخت فروشگاه اینترنتی ; راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، زندگی همه را زیر و رو کرده است. دیگر باید قبول کنیم که خرید و فروش به شکل سنتی، کم‌کم برای خیلی از ما جذابیت‌اش را از دست داده است.

این را از کجا می‌شود فهمید؟ از آنجایی که حتی کسانی که سال‌ها به صورت سنتی در بازار مشغول به فروش بودند، الان برای خود سایت زده‌اند! البته جای تعجب هم ندارد…اگر ذره‌ای باهوش باشید، شما هم زودتر دست به کار می‌شوید.

چند روش ساخت فروشگاه اینترنتی

1-ساخت فروشگاه اینترنتی با سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS)

«راستش را بخواهید من عاشق این هستم که خودم همه چیز را کنترل کنم و به بهترین شکل ممکن انجامش دهم…پس طبیعی است که این روش را انتخاب کنم. من ترجیه دادم زمانم را صرف یادگیری کار با سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) کنم و در نتیجه فروشگاه اینترنتی‌ام را خودم بسازم.»

در این روش، هر ویژگی‌ای که بخواهید را می‌توانید با استفاده از افزونه‌های وردپرسی، به سایت‌تان اضافه ‌کنید. مثلاً می‌توانید یک فرم ثبت‌نام در سایت خود قرار دهید، به صفحه اصلی سایت خود اسلایدر اضافه کنید، دکمه‌های اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید و …

البته فراموش نکنید که همیشه هم همه چیز گل و بلبل نیست! مثلاً امنیت و سئو وب‌سایت با CMS وردپرس هم دو موضوع بسیار مهمی هستند که خودتان باید به آن‌ها رسیدگی کنید.

انواع سیستم‌های مدیریت محتوا

وقتی صحبت از انواع سیستم‌های مدیریت محتوا می‌شود، اول از همه یاد وردپرس میفتیم. طبیعی هم هست، بیش از یک سوم سایت‌های دنیا به وسیله این CMS بوجود آمده‌اند. البته به جز وردپرس، CMSهای جوملا و مگنتو هم در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند. انتخاب با خودتان است. مزیت این روش، آن است که بسیار کم‌هزینه‌تر از دو روش دیگر برایتان تمام می‌شود…که همین موضوع هم در میزان محبوبیت این روش بی تأثیر نیست.

روش ساخت فروشگاه اینترنتی

 روش ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه‌سازها

همین الان به طور قطعی می‌گوییم که 83% از شماهایی که در حال خواندن این مقاله هستید، می‌توانید با فروشگاه‌ سازها به راحتی کار کنید و فروشگاه آنلاین خود را بسازید. اما قبل از این که در این بحث عمیق‌تر شویم ابتدا باید بدانیم که فروشگاه‌ ساز دقیقاً چیست و چطور کار می‌کند.

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه‌ سازها

مرحله اول: در شروع کار باید بهترین فروشگاه ساز را انتخاب کنید.

مرحله دوم: هر فروشگاه ساز، پلن‌های اشتراکی متفاوتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. شما باید طبق نیازی که از یک فروشگاه ساز دارید، بهترین پلن اشتراکی را خریداری کنید و به طور ماهانه یا سالانه مبلغی را به آن فروشگاه ساز بپردازید.

مرحله سوم: در این بخش باید یک نام دامنه برای فروشگاه خود انتخاب کنید و آن را به ثبت برسانید.

مرحله چهارم: سپس باید، قالب سایت مورد نیاز خود را از بین قالب‌های آن فروشگاه ساز، انتخاب کنید.

مرحله پنجم: حالا نوبت شخصی‌سازی قالب رسیده است. (اضافه کردن لوگو، آدرس و شماره تلفن، انتخاب فونت نوشته‌ها و …)

مرحله ششم: در این مرحله باید، محصولات خود را در سایت درج کنید.

مرحله هفتم: بعد از آن باید روش‌های پرداخت و ارسال را مشخص کنید.

مرحله هشتم:  و در نهایت، بعد از تست نهایی سایت و رفع مشکلات آن، فروشگاه اینترنتی خود را منتشر کنید.

طراحی سایت فروشگاهی

قبل از اینکه این روش را توضیح بدهیم، اول بیاید باهم بررسی کنیم که چرا ساخت فروشگاه اینترنتی از این روش به درد کسب‌وکارهای بزرگ میخورد؟

چون که یکی از بزرگ‌ترین نکات منفی این روش، زمان‌بر بودن و هزینه بر بودن آن است که با مهم‌ترین مزیت‌اش گره خورده؛ یعنی ساخت صفر تا صد وب‌سایت توسط برنامه‌نویس‌های حرفه‌ای!

در نتیجه شما باید از موفقیت کسب‌وکار خود مطمئن باشید و بتوانید از پس هزینه‌های طراحی سایت هم بربیایید.ساخت فروشگاه اینترنتی

روش ساخت فروشگاه اینترنتی از طریق طراحی‌سایت

خب از بین این 6 نفر که در داستان ما وجود دارند، «راس» کسی است که از همه زودتر فعالیت خود را در زمینه کاری خود شروع کرد. او از اوایل دوران تدریس در دانشگاه هم سمینارهای مختلفی برگزار می‌کرد و رفته رفته با توسعه اینترنت، او هم روش خود را به روز کرد و سایت برگزاری دوره‌های آنلاین خود را به یک تیم برنامه‌نویسی سفارش داد.

توجه داشته باشید که تمام این مراحلی که گفته شد باید در حضور تیم برنامه‌نویسی و مشورت با آن‌ها تصمیم‌گیری شود. وقتی طراحی سایت را به آن‌ها می‌سپارید، دیگر خیالتان راحت است که ساخت فروشگاه اینترنتی شما به بهترین شکل پیش خواهد رفت، خودتان همیشه صاحب سایت هستید و از لحاظ امنیت و سئو سایت هم مشکلی نخواهید داشت.

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.