الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل ; بر خلاف بروز رسانی های قبلی پنگوئن و پاندا که در ابتدا به عنوان یک افزونه برای الگوریتم اصلی گوگل منتشر شده بودند، مرغ مگس خوار از همان ابتدا به هسته اصلی الگوریتم گوگل اضافه شد، در حالی که باور بر این است که بسیاری از اجزاء موجود الگوریتم اصلی دست نخورده باقی مانده است، بروز رسانی Hummingbird به صورت فزاینده و پیچیده ای در باره ی تعهد و هدف گوگل به نشان دادن مرتبط ترین نتایج به پرس و جوی کاربران است.

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست ؟

گوگل در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۳ الگوریتم مرغ مگس خوار (  Hummingbird  ) را معرفی کرد، این معرفی در حالی بود که یک ماه قبل این الگوریتم شروع به کار کرده بود. در حالی که بعد از بروزرسانی های قبلی مانند پاندا و پنگوئن گزارشات بسیار زیادی مبنی بر از دست رفتن ترافیک و رنکینگ به وجود می آمد، به نظر می رسد Hummingbird تاثير منفی روی وب كلی نداشته باشد. به طور گسترده تر این بروز رسانی بیشتر به عنوان یک اثر گذاری مثبت بر روی پایگاه دانش و اطلاعات گوگل که به عنوان «Knowledge Graph» شناخته می شود. با این حال بعضی از سئوکار ها گزارش داده اند که این بروزرسانی بر روی بعض از نتایج تاثیر گذاشته است.الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل

گراف دانش

گراف دانش یا Knowledge Graph یک پایگاه دانش است که توسط گوگل و سرویس های گوگل، برای بهبود کیفیت نتایج موتور جستجوی آن استفاده می‌شود. این کار از طریق جمع آوری اطلاعات از منابع متفاوت انجام می شود. اطلاعات گراف دانش در یک جعبه اطلاعات (به انگلیسی: infobox)، در کنار نتایج جستجو برای کاربران نمایش می یابد.

شما می توانید نمودار دانش را در صفحه نتایج حاصل از جستجو برای “کوکی های شکلات چیپسی” مشاهده کنید. SERP شامل نتایج ارگانیک استاندارد و لینک به وب سایت های مناسب است، اما همچنین حاوی مجموعه ای غنی از داده های نمودار دانش است، از جمله پاسخ به باکس جستجو با یک دستور العمل، یک صفحه دانش راست، شامل حقایق تغذیه ای در مورد این شیرینی و پیشنهادات مربوط به افراد مرتبط با جستجو.

چگونه گوگل مشخص می کند که این نتایج نشان دهنده قصد کاربر است و به اندازه کافی نیازهای آن ها را برطرف می کند؟ اینجاست که جستجو معنایی یا سمانتیک وارد میدان می شود.

عملکرد جستجوی معنایی

جستجوی معنایی تلاش می کند تا نتایج SERP مناسب را با زبان سؤالات کاربران اینترنت فراتر از معانی کلمات کلیدی فردی، منطبق کند، حتی اگر هدف کاربر ضمنی باشد و نه صریح، یک متن گسترده تر را در نظر می گیرد. برای دیدن جستجوی معنایی در عمل، نگاهی به تصویر SERP “کوکی های شکلات” در بالا بیندازید. حتی اگر پرس و جو مربوط به خود کوکی ها باشد، جستجوی معنایی این نتیجه را صادر کرد که با وجود کلماتی که در جستجو استفاده می شود (که به معنای واقعی کلمه می تواند به تصاویر یا یک تعریف از کوکی ها رجوع کند)، هدف اصلی جستجو با زبان استفاده شده، متفاوت است. سپس گوگل نتایجی را ارائه داد که منطبق با جستجوگر باشد نه به زبان جستجوی کاربر. در نتیجه، ما یک SERP پر از دستور العمل ها، فواید تغذیه ای و سایر مباحث مربوط به تهیه یا نحوه سرو کوکی ها را می بینیم.

تسلط روز افزون گوگل در جستجوی معنایی آن ها را قادر می سازد، به قول خودشان، “موجودات دنیای واقعی و روابط آن ها با یکدیگر” را درک کنند.

جستجوی معنایی موضوعی پیچیده است، بنابراین مثال دیگری در مورد چگونگی عملکرد آن در وب وجود دارد. تصور کنید که یک کاربر گوگل این جمله را در موتور جستجو تایپ یا صحبت می کند: بهترین مکان برای چینی ها. بسته به اینکه هدف کاربر چیست، گوگل نتایج متفاوتی را نشان می دهد به عنوان مثال اینگونه تشخیص دهد که باید مکانی را به عنوان رستوران برای سرو غذای چینی معرفی کند.الگوریتم مرغ مگس خوار

نشانه های الگوریتم مرغ مگس خوار

یکی از هدف های اصلی Hummingbird، ترجمه جستجوی معنایی از یک مفهوم به یک واقعیت بود و همین موضوع در نهایت به یک استاندارد جستجو تبدیل شد. این تلاش ها منجر به این شد که حدث تقریبی از قصد جستجوی کاربر بهبود پیدا کند، پس برای جستجوی بالا، کاربر یکسری رستوران ایتالیایی را بر اساس منطقه اطراف دریافت می کند، و بهترین رستوران های موحود در کشور ایتالیا و نتایج غیر مرتبط دیگر را به ما نشان نمی دهد.

الگوریتم مرغ مگس خوار و جستجوی صوتی

در گذشته بروزرسانی الگوریتم مرغ مگس خوار به عنوان بزرگترین قدم گوگل به دنیای اجتناب ناپذیر جستجوی صوتی بود. زمانی که Hummingbird در سال ۲۰۱۳ عرضه شد، «جستجوی مکالمه ای» در حال ایجاد موج هایی در جامعه ی سئو بود. این کار گوگل را در درک زبان طبیعی و جستجوی صوتی چند سال به جلو تر حرکت داد.

به طور حلاصه دیگر فهمیدن و سنجش قصد جستجوی کاربر تنها بر اساس کلمه و کلمات کلیدی یک زبان نیست. پیشرفت هایی مانند جستجوی معناشناختی و به روزرسانی هایی مانند Hummingbird برای کارکرد موثر تر در دنیای زبان طبیعی طراحی شده است.

الگوریتم مرغ مگس خوار و جستجوی محلی

در حالی که انجمن های ارگانیک سئو در حال فهمیدن اثرات بروز رسانی Hummingbird بر روی کلیات دنیای وب بودند، انجمن های محلی سئو مشغول رسیدگی به اثرات این بروز رسانی بودند. در ابتدا تصور می شد که بروز رسانی Hummingbird نتایج جستجوی محلی را با جعبه های بیهوده و نامطلوب پر کرده است. برای مثال، جستجویی مانند «وکیل تهران» یک پاسخ را در یک جعبه جداگانه به جای مجموعه ای معمول از کسب و کارهای محلی نشان می داد. همچنین بعضی از کسب و کار ها از ضعف های گوگل سوء استفاده می کردند و از نام های کسب و کار تقلبی استفاده می کردند(برای مثال نام دفتر خود را وکیل تهران معرفی می کردند در حالی که دفتر وکالت ان ها اسم متفاوتی داشت)، گوگل برای ارائه ی یک تجربه ی مرتبط در حال شکست بود. این سناریوی خسته کننده در نهایت برای بیشتر قسمت ها حل شد.

علاوه بر این، انجمن های سئو حدس می زدند که Hummingbird ممکن است تاثیرات زیر را بر روی نتایج ارگانیک محلی داشته باشد:

  • نتایج محلی سازی شده ی بیشتری برای پرس و جوی هایی که قصد جستجو در محله ی خاصی را داشتند
  • در ادامه، حضور قابل توجه نتایج همانند دایرکتوری در میان نتایج ارگانیک جستجوی های محلی

درباره‌ی فائزه خسروی

همچنین ببینید

اینستاگرام مارکتینگ و رازهای بازاریابی اینستاگرام

ترفند های اینستاگرام مارکتینگ ;اینستاگرام مارکتینگ نوعی فعالیت بازاریابی اینترنتی می باشدکه در فضای اینستاگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.