چطور مشتری خود را متقاعد کنیم تا از ما خرید کند/ متقاعد کردن مشتری به خرید

بر طبق آمار یک فرد معمولی در طول روز حدود 600 بار توسط انواع تبلیغات مورد احاطه قرار میگیرد. تبلیغاتی که تلاش دارند ما را متقاعد کنند تا محصولشان را بخریم. روش هایی برای متقاعد کردن وجود دارند که بازاریابان در تلاش برای خرید مشتری از آنها استفاده میکنند. فروشندگان سعی میکنند تا ما را متقاعد کنند تا محصول جدید را آزمایش کنیم. فیلم سازان تلاش دارند تا ما را به تماشای فیلم جدیدشان بکشانند. و صدها مورد دیگر در مورد متقاعد کردن مشتری. اما زمانی که خود ما در این جایگاه قرار بگیریم چه ترفند هایی وجود دارد تا بتوانیم دیگران را متقاعد کنیم؟

متقاعد کردن دیگران

مهارت ها و ابزارهای لازم برای متقاعد سازی

دانستن روش های متقاعد سازی تنها برای فروشندگان کاربرد ندارد . در واقع هر شخصی در موقعیتی از زندگی نیاز دارد تا بتواند شخص دیگری را نسبت به کاری متقاعد کند. حتی متقاعد کردن فرزند 2 ساله تان.

متقاعد سازی یعنی بتوانیم از طرق مختلف طرز فکر شخصی را تغییر دهیم و او را وادار کنیم تا مانند ما فکر کند. این مقوله از دوران قدیم زمانی که فرمانروایان سعی در متقاعد کردن مردم داشتند، رواج داشته است. البته تغییر اعتقاد یک شخص کار راحتی نیست . و با مقاوت او همراه است.

1 – ایجاد نیاز جدید

اگر بتوانید نیاز جدیدی را در شخص بوجود آورید و یا نیازهایی را که قبلا داشته است دوباره برانگیخته کنید، یکی از روش های متقاعد کردن را پیموده اید.

اگر نیازی را که مدنظر گرفته اید یکی از نیازهای اساسی او باشد.بیشتر جواب میدهد. این تکنیک از طرف بسیاری از بازاریابان مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال تبلیغات گسترده در مورد حس آرامش ایجاد شده از طریق خرید فلان مبلمان را بسیار شنیده اید. در واقع حس آرامش و امنیت را به مشتری انتقال می دهند.

2 – نیازهای افراد را بشناسید

نیازهای اساسی افراد را بشناسید تا بتوانید از طریق آنها وارد عمل شوید. رسانه هایی مانند تلویزیون نیز از همین روش استفاده میکنند.  به عنوان مثال کافیست مخاطب به این موضوع فکر کند که با خرید این محصول میتواند اعتبار اجتماعی کسب کند. و بدین ترتیب به خرید آن ترغیب میشود. رسانه هایی مانند تلویزیون که مخاطبین بیشماری دارند، به راحتی میتوانند مردم را بابت موضوعی متقاعد کنند. تلویزیون سابقه دیرینه ای در متقاعد کردن دارد. بطوریکه سالانه با توجه به میزان ساعات تماشای تلویزیون، تغییرات عدیده ای در عقاید مردم ایجاد میشود.

متقاعد کردن دیگران

3 – استفاده از اصل تعهد

با استفاده از این اصل میتوانید تقاضای خود را به مشتری عرضه کنید. اصل تعهد میگوید اگر شما بتوانید با یک تقاضای کوچک اولیه جای پای خود را باز کنید و تقاضای شما مورد قبول واقع شود. میتوانید تقاضای دوم را هم مطرح کنید و امیدوار باشید که قبول شود. در واقع دیگر جای پای خود را باز کرده اید. فرض کنید از دوست و یا همکار خود تقاضای کوچکی بابت مرخصی ساعتی بکنید. و او قبول کند. بار دوم میتوانید مطمئن شوید که با مرخصی روزانه شما موافقت خواهد کرد.

4 – استفاده از قانون بده بستان

وقتی لطفی در حق کسی انجام میدهید آن شخص خود را موظف میداند تا هرطور شده لطف شما را جبران کند. و برای جبران آن از هر فرصتی استفاده میکند.اکثر افراد در کسب و کار خود از این روش استفاده میکنند. چرا که میدانند در آینده نزدیک از آن بهره برداری کنند.من جمله تخفیف هایی در لحظه آخر خرید داده میشود و یا هدیه هایی که به عنوان جایزه خرید از یک فروشگاه دریافت میکنید. و یا تلاش برای معرفی شخص جدید برای خرید.

5 – استفاده از اصل کمیاب بودن

بر طبق تحقیقات انجام شده تمامی مشتریان نسبت به کمیاب بودن یک کالا واکنش نشان میدهند. در واقع زمانی که یک مشتری بداند که از یک کالا فقط یک عدد موجود است بیشتر برای خرید آن متقاعد میشود. همین اصل در مورد انسان ها نیز درست است. زمانی که فردی در دسترس نباشد، جذابیت بیشتری برای اطرافیان بوجود میاید . اکثر بازاریابان برای اینکه محبوبیت کالای خود را نزد مشتری بالا ببرند ازین اصل استفاده میکنند.

برای متقاعد کردن روش های متنوعی وجود دارد که در اینجا به اختصار به تعدادی از آنها اشاره کردیم. برای اطلاعات بیشتر در زمینه دیجیتال مارکتنیگ میتوانید به سایت ایران تبلیغ سری بزنید.

 

 

درباره‌ی homauni homauni

به عنوان نویسنده محتوا در سایت ایران تبلیغ فعالیت دارم

همچنین ببینید

فایل robots.txt

فایل robots.txt چیست؟ + بهینه سازی فایل robots.txt

فایل robots.txt ;اخیرا یکی از مشتریان سئو سایت ما سوالی درباره اینکه وقتی می گوییم فایل robots.txt …

یک نظر

  1. سلام
    عالی و کامل

    http://www.iraninsurance24.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.