آموزش های برنامه نویسی در سطح اینترنت چقدر به کارمان می آیند؟

آموزش برنامه نویسی امروزه در وب سایت های مختلف توسط مدرسین حرفه ای به صورت دوره ای برگزار می شود. خیلی از مدرسین اقدام به تولید دوره های آموزش برنامه سازی کرده اند. بسیاری از آنها، به شما قول یادگیری صفر تا صد کد نویسی را داده اند و به شما وعده آموزش کد نویسی به صورت کامل را می دهند! اما آیا یادگیری کامل، از طریق آموزش ساخت برنامه این مدرسین امکان پذیر است؟ آیا هزینه ای که می خواهید برای دوره های آنها بپردازید، برایتان ثمره ای به ارمغان می آورد؟ در ادامه در وب سایت ایران تبلیغ در مورد انواع دوره آموزش برنامه نویسی بیشتر صحبت خواهیم کرد! با ما همراه باشید.

آموزش برنامه نویسی به صورت صفر تا صد

قبل از هر چیزی باید به شما بگوییم که اگر می خواهید آموزش برنامه سازی را شروع کنید، فکر صفر تا صد آن را از ذهن خارج نمایید! هیچ کس نمی تواند برای یک موضوع (به خصوص برنامه سازی) نقطه صفر تا صد مشخص کند.
به احتمال شما هم افرادی را دیده اید که با سالها تجربه می گویند هنوز در کار خود در نقطه صفر هستند و پیشرفت خاصی نداشته اند; پس از این جهت به تبلیغات گول زننده خیلی از این وب سایت ها و مدرسین آموزش برنامه نویسی اعتماد نکنید و بیشتر به دنبال محتوایی باشید که قرار است در آن دوره بیاموزید.

آموزش برنامه نویسی مسئله ای نیست که بخواهد نقطه ی شروع و نقطه ی پایان داشته باشد و هر چه شما بیاموزید، باز هم مسائلی هستند که شما نمی دانید و برای دانستن آنها باید تلاش کنید.
این دوره ها صرفاً به شما آموزش ساخت برنامه را می دهند و این شما هستید که باید با خلاقیت خود، این کدها را دائما کنار یکدیگر قرار دهید و با آزمون و خطا به درک درستی از آنها دست پیدا نمایید.

آموزش برنامه نویسی,دوره های آموزشی برنامه نویسی,آموزش برنامه سازی,مدرس برنامه نویسی,آموزش کد نویسی,محتوای آموزشی برنامه نویسی,آموزش ساخت برنامه,برنامه نویس حرفه ای
چیزی با عنوان آموزش صفر تا صد برنامه نویسی وجود ندارد

آیا دوره های آموزشی برنامه نویسی کذب و دروغ هستند؟

قطعا پاسخ این سئوال خیر است. منظور این است که هرگز به محتوای تبلیغاتی اعتماد نکنید و بیشتر به دنبال این باشید که در این دوره قرار است چه نکاتی به شما آموخته شود و یا آیا مدرس دوره می تواند مسائل را به خوبی بازگو کند یا خیر، وی توانایی توضیح مسائل را ندارد و برای درک هر مسئله، شما لازم است چندین بار صحبت های او را گوش کنید.

این دوره ها به شما آموزش برنامه نویسی می دهند; اینکه چطور یک برنامه را بنویسید و اجرا کنید! ولی هرگز نمی توان گفت که آنها شما را صد در صد برای بازار کار آماده خواهند کرد.
برای اینکه وارد بازار کار شوید، همانطور که گفتیم شما نیازمند آزمون و خطاهای بسیار هستید تا در نتیجه با علمی که از این دوره ها می آموزید به دست می آورید و تجربه ای که در آنها کسب می کنید، بتواند تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای شود.

دوره آموزش برنامه نویسی کدام مدرس را انتخاب کنیم؟

اکنون که دانستید این دوره ها جهت آشنایی شما با زبان های برنامه نویسی بسیار مناسب هستند، باید در نظر بگیرید که آموزش برنامه نویسی کدام مدرس را انتخاب و خریداری نمایید.

مدرسین زیادی وجود دارند و نمی توان از بین آنها یکی را انتخاب کرد; از این جهت نکاتی وجود دارند که در انتخاب مدرس می تواند به شما کمک کند که در زیر برخی از آنها را ذکر خواهیم کرد:

  • به بخش توضیحات دوره بروید! در آنجا باید قسمتی از دوره آموزشی وجود داشته باشد; آن را نگاه کنید. اگر توضیحاتی که مدرس داد برایتان قابل فهم بود، این موضوع نشان می دهد که تا حد زیادی این دوره به کار شما می آید.
  • نظرات دیگر کاربران را بخوانید! ببینید که آنها در مورد نحوه تدریس مدرس برنامه نویسی چه گفته اند.
  • سرتیتر ها و محتواهایی که قرار است در دوره آموزش برنامه نویسی داده شود را در بخش توضیحات دوره مرور کنید و ببینید که آیا این محتواها به کار شما می آیند یا خیر.
  • یک دوره آموزش برنامه نویسی خوب حداقل چندین ساعت طول می کشد! به دوره های مدرسینی با تایم کم و کوتاه زیاد اعتماد نکنید.
  • به قیمت ها توجه نکنید! صرفاً دوره ای که قیمتی خیلی کم دارد و یا دوره ای که قیمت خیلی زیادی دارد، به منزله آن نیست که بهترین دوره شناخته شوند! از این رو بیشتر به محتوا دقت کنید تا قیمت دوره.
  • به دنبال مدرسی باشید که در صورت عدم رضایت شما از دوره، مبلغ پرداختی را به صورت کامل به شما باز می گرداند.
  • حتما قبل از شرکت در دوره، مطالعاتی در مورد محتوای آموزشی برنامه نویسی داشته باشید که در هنگام شرکت کردن در دوره، مباحث برایتان گنگ نباشند! اگر با مطالب هیچ آشنایی نداشته باشید، توضیحات بهترین استاد و مدرس هم برایتان ناکار آمد خواهد بود. (مقالات آموزشی مناسب را معمولاً مدرسینی که حرفه ای هستند به هنرجوهایشان معرفی خواهند کرد)
  • در این دوره ها بهتر است که آموزش ساخت برنامه به صورت پروژه محور باشد که شما بتوانید بهتر کد ها را درک کنید.
  • بهتر است به همراه فایل تصویری دوره، فایل متنی آموزش کد نویسی را هم مدرس ارائه کند تا در زمانی که نمی توانید دوره را ببینید، مباحث را مرور کنید و بخوانید.
  • مدرس باید پشتیبان شما باشد و صرفا آموزش های خود را در دوره اتمام ندهد. مدرسی را پیدا کنید که در صورت بروز مشکل در فهم یک مسئله در دوره، بتواند شما را راهنمایی کند.
آموزش برنامه نویسی,دوره های آموزشی برنامه نویسی,آموزش برنامه سازی,مدرس برنامه نویسی,آموزش کد نویسی,محتوای آموزشی برنامه نویسی,آموزش ساخت برنامه,برنامه نویس حرفه ای
در انتخاب مدرس آموزش برنامه نویسی دقت نمایید

در چه مواردی لازم نیست آموزش برنامه سازی ببینیم؟

اگر قصد دارید که صرفاً یک برنامه خاص برای کسب و کار خود بسازید یا کارهایی مشابه را انجام دهید، لازم نیست که به دنبال آموزش برنامه نویسی بروید! بلکه می توانید از افراد و وب سایت هایی که خدمات این چنینی به شما ارائه می دهند، کمک بگیرید.

وب سایت ایران تبلیغ با طراحی و ساخت اپلیکیشن مد نظر شما، می تواند در این حوزه به شما کمک نماید. با مراجعه به این بخش در وب سایت، می توانید اطلاعات بیشتری در مورد این موضوع کسب نمایید.

درباره‌ی مرتضی خزائی

مرتضی خزائی هستم! 20 ساله از شهر مشهد. کارشناس تولید محتوا، سئو و بهینه سازی سایت و علاقه زیادی به پیشرفت در این زمینه دارم. توانایی هایی از قبیل طراحی گرافیک و ... هم دارم.

همچنین ببینید

اپلیکیشن هیبریدی

اپلیکیشن هیبریدی چیست ؟

اپلیکیشن هیبریدی رشد تکنولوژی موجب شده است که بسیاری از مردم، کار های خود را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.